Shevchenko bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Shevchenko bombası

Yaklaşık üç yıldır Ukraynalı futbolcu Andriy Shevchenko'nun peşinde olan Sarı-Lacivertli kulüp, bu futbolcunun Chelsea'de forma şansı bulamaması nedeniyle kulübünden ayrılmak istemesi üzerine, golcü futbolcuya çok ciddi bir teklif sundu.

Geçtiğimiz günlerde Kazakistan'da gerçekleştirilen stat açılışına davetli olarak giden Ukraynalı futbolcu, arkadaşı olan Hakan Şükür'den Türkiye ve Fenerbahçe hakkında bilgiler aldı. Shevchenko'nun Şükür'e, "Bir kaç teklif var ama bunların en ciddisi Fenerbahçe'nin teklifi. Türkiye'ye gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorum. Sen ne dersin?" şeklinde sorduğu öğrenildi. Hakan Şükür'ün de olumlu tavsiyesi üzerine Ukraynalı futbolcunun büyük ölçüde Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

Geçtiğimiz sezon bir süre eski takımı Milan'da kiralık oynayan 33 yaşındaki Shevchenko, sezon sonunda tekrar Londra temsilcisine geri dönmüştü. Bonservisi hala Chelsea'nin elinde olan Shevchenko'nun, kendine bir takım bulması halinde ücretsiz olarak bırakılacağı öğrenildi.

Öte yandan golcü futbolcunun İngiltere'deki yıllık kazancı 7 milyon Euro. Fenerbahçe yönetimi, yıldız oyuncuyu ikna edebilmek için bu miktara yakın bir ücret teklif etti.

KAYNAK: DHA

Arkadaşlar kaynak asparagas falan değil..

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

legend5858

legend5858

Üye
yoşı cok ielrlemişş bize bir fayda sağlayacagını sanmıyorum ama karar fenerbahçe yönetimindir

Mebuchadnezzar

Üye
Ya fenerbahceliyim ama bu habere üzüleyimmi setineyimmi bilemedim başkan söz verdi yıldız futbolcu getirecekde şevada çok yaşlı ya kaç yıldır transferden zarardayiz şevada elimizde patlamasin :s

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Gelsin gelsin, gelmesini çok istiyorum.

djsalih91

djsalih91

Üye
bencede ama nerde yaşlı futbolcu bizim türklere yani fenerlilere yıldız diye kakalıyorlar :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Kakalıyorlar kelimesini kınıyorum! 2007'de bu futbolcunun peşinden Beşiktaş Jimlastik Klubü çok koştu.

legend5858

legend5858

Üye
ayrıca sizin alıdıgınız ferrari cok mu genç 29 yasında ve hiç ismi duyulumamıss en azından şevanın bir kariyeri var yaşlı ama yine ferrariden iidir o ferrari bizimki bugatti veyron :ehekalite farkı var

djsalih91

djsalih91

Üye
biz o futbolcuya 5 milyon dolar siz şevaya 20 ödersiniz her yabancıda olduğu gibi yine elinizde patlar :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
F.Bahçe'den Shevchenko açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Ukraynalı golcü futbolcu Andriy Shevchenko ile ilgilenmediğini duyurdu.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, FC Chelsea'nin Ukraynalı oyuncusu Andriy Shevchenko'nun transfer edileceğiyle ilgili medyada yer alan haberler hatırlatılırken, bu oyuncunun yaptığı, ''Fenerbahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda menajerimle pazarlık halindeler'' biçimindeki açıklamanın da gerçekleri yansıtmadığı bildirildi.

Açıklamada, ''Kulübümüz, Ukraynalı oyuncu Shevchenko ile ilgilenmemektedir'' denildi.

legend5858

legend5858

Üye
artık orasını sezon başlayınca görecezz elde mi patlıyor beşiktaşda mı

--------------- Ekleme ---------------

tüh okadar şevayı koruduk niye gelmiyor :D

Mebuchadnezzar

Üye
Gelmesin ağa lazım değil bize şeva meva adam 33 yaşında oynasa oynasa bir yıl daha oynar hep zarar hep zarar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
İLGİLENMİYORUZ.

Chelsea'nın Ukraynalı oyuncusu Shevchenko'nun Profesyonel Futbol Takımımıza transferi ile ilgili yayınlanan haberde adı geçen oyuncunun " Fenerbahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda menajerimle pazarlık halindeler" yolunda çıkan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Kulübümüz Ukraynalı oyuncu Shevchenko ile ilgilenmemektedir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
DiaBLoS™;1460407' Alıntı:
F.Bahçe'den Shevchenko açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Ukraynalı golcü futbolcu Andriy Shevchenko ile ilgilenmediğini duyurdu.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, FC Chelsea'nin Ukraynalı oyuncusu Andriy Shevchenko'nun transfer edileceğiyle ilgili medyada yer alan haberler hatırlatılırken, bu oyuncunun yaptığı, ''Fenerbahçe 2 yıldır beni istiyor. Şu anda menajerimle pazarlık halindeler'' biçimindeki açıklamanın da gerçekleri yansıtmadığı bildirildi.

Açıklamada, ''Kulübümüz, Ukraynalı oyuncu Shevchenko ile ilgilenmemektedir'' denildi.

Yine hayal kırıklığı.

arslansem

arslansem

Üye
Bir hayal daha suya düştü :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Gazeteler Yalan haber yapıyor fblilerde ses yok gs liler inanıyor transfer fake çıkınca bizden çok onlar üzülüyor Riber için üzülün 60 milyon avro bonservis bedeli

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
60 değil tam 80 milyon euro. :ehe:ehe:ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Gelseydi iyi olurdu.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
diablos renkdaş adam gittikten sonra ha 60 olmuş ha 80 ne farkeder Boşu boşuna atalarımız dememiş KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR :)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
gelmezzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt