shazam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaykos26

Üye
    Konu Sahibi
shazam
arkadaslar shazamın tam sürümü yokmu acaba bendeki deneme sürümüde

Kayahan14

Kayahan14

Üye
bi arattırsaydın

zaykos26

Üye
    Konu Sahibi
bircok siteye baktım ama bulamadım

rsm39

rsm39

Üye
soundhound var shazam kadar olmasada idare eder.

zaykos26

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederim simdi arastırcam

asigsasi

asigsasi

Üye
bence soundhound shazamdan daha iyi

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/soundhound-v3-01-1-s60v5-s-3-signed-442910.html

zaykos26

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
rica ederiz

najanaja

najanaja

Üye
ne derseniz deyin doğrusu shazam en iyisi ve tam sürümü symbian için yok maalesef. ben htc ye de yükledim onda kullanıyom ve sınır yok :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bana soundhound daha iyi gibi geldi neden derseniz shazamın bu tarz sorunları var tam sürüm muhabbetleri falan bir de shazamda dinlettirdiğiniz şarkının hoparlöre yakın olması gerekiyor ve başka ses karışınca bulması baya zor oluyor ama soundhound beni hiç yarı yolda bırakmadı özellikle geçen gün kalabalık okul kantininde hayatta bulmaz dediğim bir şarkıyı dinlettim buldu şaşırdım hoparlöre baya uzaktım.

asigsasi

asigsasi

Üye
Bana soundhound daha iyi gibi geldi neden derseniz shazamın bu tarz sorunları var tam sürüm muhabbetleri falan bir de shazamda dinlettirdiğiniz şarkının hoparlöre yakın olması gerekiyor ve başka ses karışınca bulması baya zor oluyor ama soundhound beni hiç yarı yolda bırakmadı özellikle geçen gün kalabalık okul kantininde hayatta bulmaz dediğim bir şarkıyı dinlettim buldu şaşırdım hoparlöre baya uzaktım.

ve türkçe şarkıları daha iyi buluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt