symbianbelle
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dışarıdaki sesler bastırmıştır müzik sesini. Uygulama gayet sağlam. Mesela arkadaşlarla kafe de otuyuroruz bir parça çalıyordu. Arkadaşım bayıldı parçaya adı ne acaba filan oldu. Dinlettim shazam a buldu. Gayet sağlam bence.Ben bu programa bir türlü ısınamadım.Ben ne yapayım dünyaca ünlü rihannanın şarkısını tanıdıktan sonra yada pitbull'un onları her uygulama tanır..Dershanede boş sınıfta başka telefondan çalan bir şarkıyı bulamayan bu programa para bile vermek bence saçma...Yani illa müzik çalan aygıtın yanına gidipte mi çalıştırmak lazım?(Denemiştim gene bulamamıştı)
Ama haber için teşekkürler
Dışarıdaki sesler bastırmıştır müzik sesini. Uygulama gayet sağlam. Mesela arkadaşlarla kafe de otuyuroruz bir parça çalıyordu. Arkadaşım bayıldı parçaya adı ne acaba filan oldu. Dinlettim shazam a buldu. Gayet sağlam bence.
Valla blmiyorum dershanede boş sınıftaydık sesin olması çok zor ama o zmanlar telefonum nokıa x6ıydı.Şahsen sizinkine inanmak çok zor geliyor çünkü ben yararını göremedim malesef ama deneyeceğim genede umarım telefondan kaynaklı sorundur
Encore daha hızlı sonuç veren ve daha fazla müziğin tanımlandığı bir sunucuya sahip.Shazam ucresiz ile encore arasinda fark yok encore alirsaniz hayir kurumuna bagisladigini biliyorum ben
Encore daha hızlı sonuç veren ve daha fazla müziğin tanımlandığı bir sunucuya sahip.
Elimizdeki normal sürüm de artık öyle olmuş. Şarkının henüz beşinci saniyesinde sonuç verdi. Önceki böyle değildi. Top döner dururdu.
Test yaptığım parça, muazzamdır tavsiye ederim.
- - - Eklendi - - -
Not: 1992 yılından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?