Shanghai'ya Anelka ve Drogba şoku!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Shanghai'ya Anelka ve Drogba şoku!


Çin'in Shanghai Shenhua kulübünün, Drogba ve Anelka'yı renklerine bağlaması tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Ama özellikle Drogba ile büyük sükse yapan Shenhua'da rüzgar tersine döndü!

Drogba ve Anelka'yı renklerine bağlayarak tüm dünyada büyük yankı uyandıran Çin'in Shanghai Shenhua kulübü, maddi krize girdi. Kulübün, bu iki yıldızı satış listesine koyabileceği iddia edildi.
[h=3]Balonları çabuk patladı[/h]Chelsea'nin 2 eski yıldızı Didier Drogba ve Nicolas Anelka'nın Çin'in Shanghai Shenhua takımındaki gelecekleri, kulüp hissedarlarının anlaşmazlıkları sebebiyle tehlikeye girdi.
Çin kulübünün bir yetkilisi, Shenhua'nın en büyük hissedarı ve başkanı Zhu Jun'un geçtiğimiz 5,5 yıl boyunca harcadığı 60 milyon sterlinin yanında, kulübün diğer ortaklarının herhangi bir maddi destekte bulunmadığını kaydetti.
Kulübün gelir-gider dengesinde büyük sıkıntı yaşandığına dikkat çeken Shenhua kulübünün yetkilisi, "Zhu Jun dışında kimsenin destek vermemesi sinir bozucu. Bu nedenle de Anelka ve Drogba'nın yüksek maaşları kulübün gelişimine engel koyuyor" ifadelerini kullandı.
Kulübün finansal durumunda bir değişiklik yaşanmaması halinde Zhu Jun'un sahip olduğu hisse oranında harcama yapacağı, bu durumun gerçekleşmesi halinde de Drogba ile Anelka'nın maaşlarının ödenmesinin imkansız olabileceği vurgulandı.
Yıldız futbolcuların da toplam 300 bin doları aşan haftalık maaşlarında indirime yanaşmadığı belirtildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
354
Haydar
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
311
Amaru Shady
India
Cevap
1
Görüntüleme
382
Samsun55''


Üst Alt