Shalke 04 & Fenerbahçe SK maç tahminleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sambadisakkarit

Üye
Ülke puanı çok olursa daha fazla takım avrupa kupalarına katılabilir.

Ama bir futbol takımının başarısı için ülke puanına ihtiyacı yok. Örneğin Galatasaray UEFA Kupası'nı kaldırdığı sene Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme maçı oynayarak katılmıştı.

Gel gelelim tüm Türk takımlarının başarılı olabilmesi için UEFA kriterlerinin uygulanması ve böylelikle yönetimlerin takımlarını iyi idare etmesini sağlamak gerekir. Ama nerde? (E ayılık var birilerinin hamurunda... :artı: )
 


FrontmaN

FrontmaN

Üye
Eğer Galatasary ın uefa kupasını aldığı sene ülke puanımız yüksek olsaydı belki Galatsaray şampiyonlar ligine gidip belki Uefa cup yerine şampiyonlar ligi kupasını alacaktı.Böyle bir durumun olmayacağını kim garanti edebilir ki ?
 

sambadisakkarit

Üye
Galatasaray o sene zaten Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etti. :rolleyes:

Rapid Wien'i iki maçta da yenip gruplara kaldık. (3-0 ve 1-0)

Herta'yla ilk maçta talihsiz şekilde 2-2 berabere kaldık. Sonra Milan'a 2-1 yenildik. Chelsea'ye 1-0 mağlup olurken Taffarel'i kırmızı kartla kaybettik. Mehmet ikinci Chelsea maçında şov yaptı; 5 adet gol yedik ve yedek kalecinin önemini öğrendik. Sonracıma Fatih Terim UEFA Kupası'na kalıcaz diye açıklama yaptı. Herta'yı deplasmanda 1-0 yenik durumdan 4-1 yendik. Tarihi Milan maçında 2-1 malupken son 5 dakikada Hakanın attığ gol ve yaptırdığı penaltı ile 3-2 yendik. Milan'ı eledik elemesine ama Herta'nın 1 puan gerisinde kalıp UEFA Kupası'na kaldık.

Ve sonunda kupa. :artı: Ne güzel günlerdi...
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Dünya daki yapılan tüm maçlarda ister tromso olsun ister Barça tabiki tük takımını tutmak lazım onun için Dün herkes fenerbahçeli olmalıydı ;) 3-3 de ne yapalım önümüzdeki maça bakacağız ;;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt