aynen ne zaman konu açsam en az 10 sayfa bu önemli deil yaa burda sohbet serbest sonuçta tek paylaşım var ve ilk sayfada arkadaşlar bütün sayfalara bakması gerekmiyo ondan sorun olmaz
onu nerden çıkardın kardeş ahmet die bişey çıkmadı ki benim ağzımdan bi kardeşim nameless dio kimisi naja abi dio kimide memleketimi adım sanıp aydın abi dio dedim sadece hangisini isterseniz söleyin kabulumdur dedim bende ahmet die bişey çıkmadı ağzımdan zaten adımın yakınından bile geçmiyo hem benim adım ahmetten daha güzel ismi ahmet olanlar yanlış anlamasın
saolasın kardeşim ayne müzikçalar bambaşka oldu ipod ama albüm resmi olan parçaları denemek sonradan aklıma geldi fazla bozmuyo görüntüyü kıl payı kurtarıyo notlar aslında pek iyi olmadı ortadaki beyaz kısmı kaldıracam bugün öle daha güzel görünecek
saydı değer moderatörlerimiz bu şekilde sohbet ediyoruz die kimseyi cezalandırmazsanız sevinirim ve konuyu kilitlemezseniz sonuçta bu tek paylaşım konusu ilk sayfada paylaşım yapıldı konuya giren arkadaşlar ilk sayfadan alacağını alıp ederse teşekkür edecek yani fazla sayfa olmasının mahsuru yoktur die düşünüyorum saygılarımla iyi forumlar ve hepinize teşekkürler.