SGS3 vs HTC One X Karşılaştırma Ankete Katılım 5833 kişi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matador03

Matador03

Üye
taraflı oylar olsa htc performansta da yüksek oy almaz mıydı sizce? Taraflı falan değil one x in kalitesi ve tasarımı s3 den çok daha iyi s3 plastik gibi.. Performansa gelince de büyük bi güncelleme hazırlanıyor ve bence cihazın hakkı verilecek. Gel gelelim Türkiye de samsung servisi tam rezillik.. Ben olsam one x alırım sense arayüzü de güzel.
Yahu millet oy kullanirken sen yanlarinda miydin ? O zaman ne bu kanitlama cabasi ??

sataer

Üye
Daha net bir sonuç yok, ama haber beklemek canımı çok sıktı kardeşim, adam gibi bir şey söylemiyor. Abi getiremem dese tamam ama demiyor sanki onu boğazlayacağım...:off:

sakin ol güzel abim sinirlenme aradığında aynını ona da söyle getirmeyeceksen ben de ona göre iş yapıcam de.. Acep bi sakal falan mı bekliyo nedir :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
sakin ol güzel abim sinirlenme aradığında aynını ona da söyle getirmeyeceksen ben de ona göre iş yapıcam de.. Acep bi sakal falan mı bekliyo nedir :hmmm
Yok artık ne sakalı kardeşim, o bana yapamaz öyle bir şey ama dur bir soralım yinede...

ersinbakar

ersinbakar

Üye
s3 hiç beklentimlerimizi karşıladığını sanmıyorum ben daha stabil beklerdim hele batarya patlaması usb soket patlaması görüntülerinden sonra çok fena soğudum.

klongs

klongs

Üye
o dhnin yaptığı anket karşılaştırma videosunu gösteriyorlar sonra anket yapıyorlar videoda çok taraflı çünkü videoyu çeken adamlardan birisi twitterında one x i övüp duruyordu kesin htcden para aldı

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Yahu millet oy kullanirken sen yanlarinda miydin ? O zaman ne bu kanitlama cabasi ??

sen yanlarındamıydın?nedir bu yalanlama çabası?one x kullanıcısı olarak araştırmalarıma göre söylüyorum s3 alırsanız pişman olabilirsiniz ama one x alırsanız pişman olmazsınız.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
zaten samsung görünüş telefonu yapmıyor performans telefonu yapıyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
zaten samsung görünüş telefonu yapmıyor performans telefonu yapıyor.
bu konuda haklısın Samsung'un tasarımdan haberi yok.. Ama performans konusunda Androidde eline su döken yok..
HTC'de fena değil ama arada böyle hemen çıkarıp para kazanalım diye piyasaya cihaz sürüyor böyle elinde patlıyor..
One X eğer stabil bir cihaz olsaydı SIII ten pek bahseden olmazdı..
Şahsen ikisi arasında stabilite farkı olmasa One X varken SIII e bakmam bile OneX tasarım harikası bir cihaz...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda haklısın Samsung'un tasarımdan haberi yok.. Ama performans konusunda Androidde eline su döken yok..
HTC'de fena değil ama arada böyle hemen çıkarıp para kazanalım diye piyasaya cihaz sürüyor böyle elinde patlıyor..
One X eğer stabil bir cihaz olsaydı SIII ten pek bahseden olmazdı..
Şahsen ikisi arasında stabilite farkı olmasa One X varken SIII e bakmam bile OneX tasarım harikası bir cihaz...
Güzel yorum...:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt