izo37
Üye
-
Konu Sahibi
-
hd video cekimi yaparken florasan ışığında yada gündüz kayıtta iken çevremi cekerken bazen bir bulanıklaşma görüyorum bir arkadaş söyledide otofokus olayı var diye ama bariz bulanıklaşıp sonra netleştiriyor sizin tellerdede aynı olay varmı ben bir ayarımı değiştirdim diye düşünüyodum kamera ayarlarını sıfırladım gene aynı Küçük çözünürlükte ise sorun yok bulanıklaşma vs. Sizde bir deneyip bu nedir keyfe keder verdi biraz.
Edecem oralarada kafama takılan bi olay var donanımhabere yazdım bakalım.
bunu sordum.
bekliyorum
kardeş cepten nasıl anlayacan 1080p videoyu, 1920x1080 ekran lazım...
kardeş cepten nasıl anlayacan 1080p videoyu, 1920x1080 ekran lazım...
şu anda cepten girdiğim için videoyu göremiyorum. Youtubeda olursa cepten izleyebilirim. O yüzden youtube'a koymasını istedim. Kalitesi için değil
Evet evt tam o dediğin bulanıklaşma olayı nedirmsj baktım 3 tane mesaj htcdeki gibi silinmiyo msn tipi alt alta uzuyo bunu sordun dimi tam olarak.
Evt aynacım taşıyabiliyosun tümünü sec seceneği var sorun yok onda şu msj olayını deniyim hemen şimdi, ve baktım mms e cevir vs öyle bir özellik yok bunu nasıl yaparlar dersen eğer uygulama yapılabilir biliyosun telefon değil uygulamasını yaz pc gibi herşeye yarıyo süper android bu yönden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?