Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SGK GSS borcu (kesinlikle borcunuzu sorgulayın! )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skylinegti
Üye
Avrupada devlet işsize para yardımı yapar bizim ülkedede işsize borç çıkarırlar hani bunlar avrupayı örnek alıyorlardı ,ayrıca kullanmadığım hizmetin parasını istiyorlar bu kadar saçma bir şey ilk defa görüyorum.
messevim
Üye
Konu Sahibi
Bu konuyu gittim SGK ile görüştüm. Mevcut 2100 Liralık borcumu 328 Liraya düşürdüler... Yine de çok şükür.
hasan3472ty
Üye
Biri bu Saçmalığa dur demeli . Benimde 8 yıllık aynı is yerinde çalışma süresince şube değişmede iş çıkışı girişi yani sigorta giriş çıkışı yapılmış tazminat verilmesin ve kadrolu olmasınlar diye . Devlet Nerede yaw . Işci kuzu gibi kurban ediliyor .
Devletin her şeyden haberinin olması mümkün değil güzel kardeşim. Hata birazda bizlerde. Böyle durumlarda şikayetlerimizi bildirebileceğimiz merciler bulunmakta. Yeter ki ilk adımı sizler atın, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ve inanın yargı karşısında hiç bir işçinin kaybı söz konusu değil. Çünkü iş kanunumuz, işçinin hakkını bir çok Avrupa ülkesinden çok daha iyi koruyor.