SGH-U700 java sorunu yaşıyorum nasıl kırabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Ykopil

Üye
    Konu Sahibi
SGH-U700 java sorunu yaşıyorum nasıl kırabilirim?
Hiç bişi yükleyemiorum şimdiden tşk ederim
Saygılarımla

Ozan

Ozan

Admin
-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak
-sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz
-sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun
-tak oyun yüklendi...

işte bu kadar olay budur. makina harika....

________
E900 U600 E250 D Serisi Telefonlara Java Oyun Yükleme * Resimli
Yukarıdaki linkten konu ile ilgili çözüme ulasabilirsin tartısıldı baya ..;)

Ykopil

Üye
    Konu Sahibi
Bu U600 için U700 de bu olmuo deneddimm şimdi olur die başka söyleyebilceğin bişi war mı??

Not:Bişi fark ettim wap dan indirince program çalışıo :)

Ozan

Ozan

Admin
Direk java dosyalarını gönderdikten sonra Kur gibi bir seçenek yok mu o zaman.

Ykopil

Üye
    Konu Sahibi
Yok :(

sertacgs

Üye
arkadasın dediği doğru o kod olmuyor u700de etkinleşti felan yazmıyor başka bi yöntem yokmu acaba

youngprogrammer

Üye
bu ne saçma şey yaa:S

godisloved

Üye
ya bende de u 700 war ama bi oyun bile oynuyamıyorum deli olucam yaa bilen biri warsa ltfn yardım ettsinnn

benjamin4534

Üye
eet abı ya o u600 içindi galiba bende de u700 war oyun yuklemek te bı dert bunda yaa

légionnaire

Üye
bende u600 var yüklediğim oyunları açamıyordum sayenizde artık açıyorum teşekkürlerrr..

el_alacran

Üye
olmuyor hepsini bire bir yaptim ki teleofndan da anlayan biriyim oLmuyor
BANA JAWA PROGRAMI LAZIM ne msn yükleyebiliyorum nede oyun galiba telefonda jawa yok onu nasil yükleyebilirim
saygilar...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonum SAMSUNG U700

acati

acati

Üye
-öncelikle şu kodu yazıyorsun *#9998*4678255# ekranda "etkinleştirildi" yazısı çıkacak
-sonra jar dosyasını jad dosyası ile birlikte telefon hafızasının içinde other files a atıyorsunuz
-sonra telefon içinde jad dosyasının üstüne gelip arama tuşunun üstündeki dokunmatik tuşa basınca "oyunu yükleyeyimmi diyor" sende e tabi duyorsun
-tak oyun yüklendi...

işte bu kadar olay budur. makina harika....

BU KOD ve PROSEDÜR SGH-M620 için geçerlidir. Atmayalım lütfen...

uger 23

Üye
u 700 java yükleme

ilk önce Qualcomm USB drivers ve BitPim 1.0.1-setup isimli programlari indirin. USB kablonuzu hazirlayin ama asla takili durumda tutmayin!

Qualcomm USB Driver:
BitPim 1.0.1-setup:

a. Zipleri varsa acin ama asla yuklemeyin.
b. Simdi BitPim i kurun.

1.Telefona; Bu kodu girmelisiniz: *#0523# (Burada # tuşuna 3-4 defa bastıktan sonra istediğimiz menü geliyor…common yazısını görene kadar basın )
2. [9] common >> [6] USB Configuration >> [2] Qualcomm USB
·
--> Qualcomm USB Configured.
Plz Reconnect the Cable.0 yazisi cikinca hicbiseye dokunmayin telefonu kendi halinde birakin, ukalaliga luzum yok.

3. Simdi USB kablosunu takin hem telefona hem bilgisayara.
--> Yeni donanim bulundu diyecek.
Yeni donanimlari indirdigimiz qualcomm usb driver folderindan gosterek bilgisayariniza tanitin.
Hersey kurulduktan sonra; Aygit yoneticisine gidip qualcomm modemin port nosunu ogrenin ->Modems->Qualcomm, Port nosunu bulun bulamazsaniz bi ise yaramaz.

4. BitPim i acabilirsiniz� ve programi u700 icin ayarlamaya baslayin.

Settings e girin.
Phone type: Other CDMA phone
Com port: Baktinizya modem ayarlarindan onu yazacaz buraya.

OK ye basin

5. BitPim i baslttikya�, menuden View e gir� ve View Filesystem e tikla.

6. Soldaki medude ortaya cikan Filesystem e sol mouse la tiklayin.
Simdi mavi bi klasor belirdi basinda / olan, onu genisletin. (+ ya basin mesela�).
--> � retrieving yazisi gorundu ve mutlu son bekledigimiz ekran cikti.

7. Simdi oyun ve uygulama elimizde ne varsa icine atalim, (jar ve jad dosyalari ikisi, bir arada olacak) Games klasorune� (Media->Games).

(Bu arada jad ve jar uzantisi bi arada olan hemen hemen butun telefon uygulamalari sorunsuz catir catir yukleniyo)

8. Klasor icine ne var ne yok attiktan sonra cekiverin USB yi.

9. Qualcomm menusunden cikin ve u700 unuze bu kodu girin: *#6984125*#
SİMDİ Admin setting� menuSUNDESİNİZ.

a. menuden [4] Internals secin. Master i girin.
(Master : *#9072641*#)
b. gelen menuden [7] Storage settings i secin. oradan;
c. [1]Update media database, [2]Update Java DB ve [8]Create AX Dat File lara basin.. Hersey guncellenecek sirasiyla. Bunlari yaparken dokunmatik no tusuna dikkat edin eliniz carpiyo tekrar basa donuyosunuz sinir bozucu

örnek oyun 240*320

tıkla

alıntıdır...Bu samsung u700 için yapılması gerekenlerdir...

seyyit_kilic

Üye
u600 var benim deyüklediğim oyunları söylediğiniz şekilde uygulamama rağmen olmuyor.seçenekler de kaydet diye bir şey çıkmıyor.yardım edebilirmisiniz teşekkür ederim şimdiden

Takipçi Satın Al

Üst Alt