SGH-İ550W için program tema vs. isteklerinizi bana bildirin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
SGH-İ550W için program tema vs. isteklerinizi bana bildirin
Arkadaşlar bu sayfada benden i550w için herturlu program vs isteyebilirsiniz ancak beni gereksiz yormamanız için sizden oncelikle imzağamdaki linklere bakmanızı rica ediyorum.İstediğiniz orada yoksa ondan sonra benden istemenizi rica edeceğim kolay gelsin :D :sn:

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
hiç isteği olan yok galiba ne guzel herkes istediği şeyleri bulabiliyormuş :D

redxx1662

Üye
n-gage nasıl calıstırabılırım yukleme ayrıntılarınıda yazarsan sevınırım sen ıstedın ben yazdım kolay gelsın .tesekkurum borc beklıycem

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
Bununla ilgili samsung bölümüne konu açılmıştır :)

xturkuazx

xturkuazx

Üye
G810 kullanıcısı olarak lütfen yardımcı olun;
Bildiğiniz gibi cep telimizde wireless mevcut.
Normalde internete wireless olarak cep telimden bağlanabiliyorum.
Ancak internete bağlantı gerektiren programlar internete bağlanmıyor.Bağlantı kurulamadı yazıyor.
Bunun bir ayarı olmalı ve ben yapamıyorum.
Örneğin vtap programı;
-Arkadaşımın innov8 inde vtap programını açınca hemen wlan ağı arayımı diye soruyor.
-Ara deyince arayıp Wlan ağları gösteriyor.Siz hangi ağı seçerseniz o ağ üzerinden vtap bağlantısı kuruyor.

Gelelim benim g810 uma:
-Vtap ı çalıştırıyorum ve hiçbirşey sormadan "Network ağı bulunamadı diyor" --İyide aramadınki bulasın diyesi geliyor insanın---
Arkadaşlar bu tür internete bağlantı gerektiren başka bir program daha kurdum o da error veriyor.
Bu sorunumu çözebilecek arkadaşa şimdiden çok teşekkürler.

yedpar

yedpar

Üye
MERHABA;
kardeş yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ı550w yi menunum ama bulutot kulaklık ile müzik dinleyemiyorum yardım ltf

Bora

Bora

Üye
    Konu Sahibi
MERHABA;
kardeş yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ı550w yi menunum ama bulutot kulaklık ile müzik dinleyemiyorum yardım ltf

Aynı problem bendede mevcut.Sanıyorum i550w.Bluetooth kulaklıuk ile mzik dinlemeyi desteklemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt