Önerebileceğim başka çözüm yok.
ayembekbaran75 Üye Konu Sahibi fullwar' Alıntı: Önerebileceğim başka çözüm yok. Genişletmek için tıkla ... Tm teşekkrler ilgilendiğiniz için.
fullwar' Alıntı: Önerebileceğim başka çözüm yok. Genişletmek için tıkla ... Tm teşekkrler ilgilendiğiniz için.
Narutodth Üye ayembekbaran75' Alıntı: Slm arkadaşlar bnm telefonum SGH f480i işletim sistemini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... J2ME kullanıyor. Tıpkı benim telefonum gibi .
ayembekbaran75' Alıntı: Slm arkadaşlar bnm telefonum SGH f480i işletim sistemini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... J2ME kullanıyor. Tıpkı benim telefonum gibi .
ayembekbaran75 Üye Konu Sahibi Narutodth' Alıntı: J2ME kullanıyor. Tıpkı benim telefonum gibi . Genişletmek için tıkla ... ilginiz için teşekkürler.Telefonumu değiştirdim star aldım.
Narutodth' Alıntı: J2ME kullanıyor. Tıpkı benim telefonum gibi . Genişletmek için tıkla ... ilginiz için teşekkürler.Telefonumu değiştirdim star aldım.
adı lazım değil Üye yanlış: her sisteme yüklenmiyor mesela android. Java oyunlar her sisteme yüklenebilir.[/QUOTE]