teknolojibaronu
Üye
Gelmesine ihtimal bile yok malesef.S III gelir mi beyler ???
Gelmesine ihtimal bile yok malesef.S III gelir mi beyler ???
İmkansız illa s3 te kalcam adı s3 olsun diyorsan s3 neo al veya custom rom.bari kit kat geleydi be .s
Aman tanrım evet!Google translate galiba o, di mi?![]()

Çünkü bu samsung Sağı solu belli olmazG2, Xperia Z, One M7 Alıyorda S4 Neden Almasın Çok Banal Bir Tartışma

S5 Android L Ekran görüntüleri S4 ede buu arayüzü vermesi muhtemel.

Evet. Ama bu arayüzde fena özellikler var mesela biri aradığı zaman ufak bir çerçeve içinde çıkıyor bunlar çok büyük yazılımsal özellikler.Muhtemel arayüz dediğiniz bildiğimiz S5 teması giydirilmiş android l recent menüsü ile lock screen'i.![]()

Ben nexus 5 de kitkata göre daha iyi sonuçlar alıyorum.Lollipop ile S4'ün ekran süresi 2,5 saate düşecek![]()
Sanmıyorum çünkü bu L yani..Lollipop ile S4'ün ekran süresi 2,5 saate düşecek![]()

Stock android in özellikleri. Adı geçen yeni samsung arayüzü ile alakası olmayan bir şey.Evet. Ama bu arayüzde fena özellikler var mesela biri aradığı zaman ufak bir çerçeve içinde çıkıyor bunlar çok büyük yazılımsal özellikler.![]()
Tabi L nin de çok güzel farklı özellikleri var ama yeni touchwizdede güzel özellikler var yukarıda verdiğim örnek meselaStock android in özellikleri. Adı geçen yeni samsung arayüzü ile alakası olmayan bir şey.

Garibim nasıl umutlanmışsa artık iki kere yazıyor. Zamanında biz de 5800'a beklerdikS III gelir mi beyler ???
Yani benim 5800'ın güncelleme desteği ile senin S3'ünki de aynı yani sıfır