Seyrek Sac

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Seyrek Sac
Abiler kardesler daha 16 yasindayim fakat saclarim iyice seyreldi alnim bayagi acik yanlardanda ice dogru giris var ne yapabilirim belki saclari geri getiremesemde durdurebilecegimi dusunuyorum yardimci olurmusunuz bikac yerde bixocinin iyi gelicegini duydum bide sizlere sorayim dedim

theyunus

theyunus

Üye
Ben cok defa 20 sene kadar
Jole briyantin ve farkli cok sey kullandim
Sen gibi saclar seyreklesti
Ve bende banyodan sonra artik cok az avuc icine bir kac damla kadar Zeytin yagi kullaniyorum yeni basladim
Saclarim kalinlasiyir ve gucleniyor sanki
Suan cok memnunum

Invoke

Invoke

Üye
Dökülmesini engelleyen şampuanlar var adı aklımda değil ama eczanelere sorabilirsin.

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
bioxinin iyi oldugu soylenıyor zeytinyagınıda denıyecegım cok tesekkurler

Türk-X

Türk-X

Üye
Abiler kardesler daha 16 yasindayim fakat saclarim iyice seyreldi alnim bayagi acik yanlardanda ice dogru giris var ne yapabilirim belki saclari geri getiremesemde durdurebilecegimi dusunuyorum yardimci olurmusunuz bikac yerde bixocinin iyi gelicegini duydum bide sizlere sorayim dedim

Eğer dökülme genetikse durduramazsın maalesef, tek çözüm saç ektirme olur kullanacağın şampuanların etki gösterse bile sadece yavaşlatır. Sen yinede bi doktora baş vur en sağlamı :spr

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
En kotu ihtimalle yavaslatabilirim olsun buna sukur

ozakin70

ozakin70

Üye
Tek ilacı zeytin yağı +badem yağı diğer ilaçlar hikaye eczacı tanıdığımda önermedi bana bende bunları kullandım fazla değil hafif nemli kafaya az birşey sur 15-20dk sonra normal yıka tmmdir

Never Back Down

Never Back Down

Üye
arkadaşım ne kadar jole kullanırsan kullan genetiklik varsa engellenemez

theyunus

theyunus

Üye
arkadaşım ne kadar jole kullanırsan kullan genetiklik varsa engellenemez

Genetik olarak gecmisteki neslinin saclari dokuldu
Tamam ama
Onlar care aramamis
Aramissada bulamislar anlasilan
Veya onem vermemislerdir saclarina
Ama caresi vardir
Sac cikaran carelerde vardir
Hic bir dert dermansiz degildir unutma.
Genetik genetik tutturmus gidiyorsunuz
Kardesim herseye care var yeter ki iste...

theyunus

theyunus

Üye
Bu arada saclarınızı aşırı yaglandirmadan
2 veya 3 gune bir yikayiniz
Toza pislige maruz kalinca hemen
Eve gelincek mutlaka yikayarak temiz tutun
Sac diplerine zeytin yag ile masaj yapin yarimsaat sonra yikayin
Arada bir...

Invoke

Invoke

Üye
Tek ilacı zeytin yağı +badem yağı diğer ilaçlar hikaye eczacı tanıdığımda önermedi bana bende bunları kullandım fazla değil hafif nemli kafaya az birşey sur 15-20dk sonra normal yıka tmmdir

Hikaye değil, annem de kardeşim de kullandı. Bildiğiniz şampuan yerine kullanıyorsunuz. İşe yarıyor. Doktor tavsiyesiyle kullandılar tabi.

baby_face_

baby_face_

Üye
Bundan yaklaşık 5 sene önce bioxinin sadece sampuanını kullandım, gözle görülür şekilde dökülmeyi durdurdu ama 2 aylığına tatile çıktığım için ara vermek durumunda kaldım ve yine dökülme başladı. 5 sene geçmesine rağmen sürekli dökülme devam ediyor ama saçlarım şükür ki çok iyi durumda. Eğer dökülme ırsi ise hiç bir şekilde kaçarın yok o saç dökülecek ama önlemler alarak süreyi uzatabilirsin. Ben 3 4 yıldır kafama hiç şampuan vurmuyorum sadece sabunla yıkıyorum. Bunun sonucunda saçlarım kalınlaştı ve Yağlanmayı hemen hemen sıfıra indirdim.

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Deniyecegim cok tesekkurlr ki zaten saclarimi 2-3 gunde bir duzenli yikiyorum

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
unaltarkan

unaltarkan

Üye
Bi kuaför olarak zeytin yağı vs vs.. ürünler kullanmamanı tavsiye ediyorum kullanacaksan kerastase specıfıque aminexil serum ve kerastase homme capital force şampuan kullanmanı tavsiye ederim saçlarının eski formuna kavuşmasını istiyorsan parana kıy ve bu profesyönel ürünlerden şaşma, Ayrıca kullandıktan belli bir süre sonra sonucunu burada açıkça belirtmeni isterim iyi günler

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Bi kuaför olarak zeytin yağı vs vs.. ürünler kullanmamanı tavsiye ediyorum kullanacaksan kerastase specıfıque aminexil serum ve kerastase homme capital force şampuan kullanmanı tavsiye ederim saçlarının eski formuna kavuşmasını istiyorsan parana kıy ve bu profesyönel ürünlerden şaşma, Ayrıca kullandıktan belli bir süre sonra sonucunu burada açıkça belirtmeni isterim iyi günler
Deniyecegim tabi isi bilenler sizsiniz ama ogrenciyim sonucta dediginiz agir gelebilir benim icin

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Benim bildiğim kadarıyla stressten de kaynaklanıyor böyle şeyler.. Mevsimlik ve stress sorunları, fazla kafana takma daha da kötü oluyor benimde seyrek saçlarım anlım açık ailede dayımın böyleymiş genetik oluyor durdurmak imkansız gibi birşey yavaşlatırsın bioxin tarzı şeyler ile. Şampuanını 2 ayda bir değiştir aynı şampuan kullanma içindeki kimyasallar fazlada iyi değil zeytin yağı demişler ben kullanıyorum zeytin yağı saçı canlı tutuyor ve güçlendiriyor saç çıkartmaz ama enazından saçı besler ve korur şampuanlara vitamin tüpü kır eczanelere söylersen sana vitamin tüpü verirler. :)

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim kadarıyla stressten de kaynaklanıyor böyle şeyler.. Mevsimlik ve stress sorunları, fazla kafana takma daha da kötü oluyor benimde seyrek saçlarım anlım açık ailede dayımın böyleymiş genetik oluyor durdurmak imkansız gibi birşey yavaşlatırsın bioxin tarzı şeyler ile. Şampuanını 2 ayda bir değiştir aynı şampuan kullanma içindeki kimyasallar fazlada iyi değil zeytin yağı demişler ben kullanıyorum zeytin yağı saçı canlı tutuyor ve güçlendiriyor saç çıkartmaz ama enazından saçı besler ve korur şampuanlara vitamin tüpü kır eczanelere söylersen sana vitamin tüpü verirler. :)
aynı kaderi paylaşıyoruz benımde alnım bayağı acık ve dayımda boyleymıs aynı şekilde şuan dayım kel tamamen ama hayırlısı artık

FeLonieS

FeLonieS

Üye
aynı kaderi paylaşıyoruz benımde alnım bayağı acık ve dayımda boyleymıs aynı şekilde şuan dayım kel tamamen ama hayırlısı artık
Benimde dayımın ortası tamamen dökülmüş. Sağlık olsun gençliğinde yokmuş sonradan olmuş yaşlılık zamanında diyelim 55 yaşında suan. :)

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Hayirlisi