Sevmeye Engel Değil Mesafeler...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Sevmeye Engel Değil Mesafeler...

Günün birinde birisi, karşınıza geçip 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkın.

Çünkü aşk, dil, din, ırk ve kilometre tanımaz...
Ayrı şehirlerde, hatta başka ülkelerde de olsanız bile, 'seviyorsanız' bunun bir engel olmadığını anlarsınız.

Bazen aynı anda telefonlara sarılırsınız, bazen de eş zamanlı mesajlar çekersiniz sevdiğinize.

Bu özel anlara şaşırırsınız ama inanırsınız.

Bunun tek açıklaması seviyorsunuzdur, seviyordur...
Her zamankinden daha fazla hasret anlamı yüklenmiş şarkıları

Dinlemeye başlarsınız, özlem dolu şiirler okumaya iter sevginiz sizi.

Hiç umulmadık anlarda gözleriniz dolabilir, ağlamak istersiniz...

Yaşamdaki her güzelliği uzaktaki sevgilinize adamaya başlarsınız.

Artık yağan yağmur daha farklı hislere götürür sizi.

Gördüğünüz gökkuşağının doğu ile batıyı renkleriyle birbirine
bağlaması da uzaklardaki sevdanızı hatırlatır usul usul...

Bazı zamanlar içinize bir ateş düşer...

Sevdiğinizle özlem denizinde yüzerken, ona dokunmak, yüzüne doya doya bakmak istersiniz.
İlk uçakla ya da ilk otobüsle karşısına çıkarsınız.

Elinizdeki çiçekleri ona verdiğiniz an, onun gözündeki mutluluğu görüp aşkın en kutsal ödülünü alırsınız.

Her görüşme yürekleri daha da büyütür ve kocaman harflerle 'aşk'ı gönül defterinize yazarsınız.

Ancak akrep ile yelkovanın yarışı devam eder ve saatlerin her zamankinden daha çabuk tükendiğine şahit olursunuz sevdiğinizin yanında.

Dönüş yolculuğunda bir sonraki buluşmanın hayalleri sizi sararken yolların ve dağların sevginize şahit olmasından memnuniyet duyarsınız.

İşte uzaklarda aşkı böyle benzer tekrarlarla yaşarsınız, ayrı şehirlerin inadına...

Ve biri günün birinde karşınıza geçip size 'Mesafeler aşkı öldürür' derse buna şiddetle karşı çıkarsınız!

Çünkü aşkın dil, din, ırk ve kilometre tanımadığını herkese en iyi siz anlatırsınız...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ya bence aşkın en büyük düşmanıdır mesafeler...belli bir süre sonra hasretin bitçeğini bilsen tamam ama hasretin nezaman bitçeğini bilinmiyorsa yavaştan aşkıda bitirir,her nekadar gerçek aşkı yaşasanda...

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Engel değil tabikide bunun en büyük örneğinide hergün görüyorum :) teşekkürler güzel bir paylaşım :)

Nazy

Nazy

Üye
bence yanılıyosun uğur
mesafelerin söylediği üzücü kelimeler Aşka karşı yanbancı bir lisan gibi geliyor...
Diyor diyor kalbe anlatammıyor....
Aşkın Uzaktaysa Hasret Çekmeye,
Kalbin durana dek sevmeye,
Sevmek istemiyorsan Ölmeye,
mahkumsun....
(vay be doğaçlamaya bak:agla)

CEREN

CEREN

Üye
bence mesafe aşkı bıtırmez aksine daha da alevlendirir gercek aşk yaşayanlar tabi aşk varsa herşeye katlanılır

--------------- Ekleme ---------------

dreamboys69

dreamboys69

Üye
belirli bir hasret olsa bilirsinki kavuşçaksın.askerde olsa sevdigin beklersin,özlersin.ama önemli olanda hasretin nezaman bitçegini bilmendir.ama nezaman kavuşçagını bilemiyorsan nekadar seviyorum desende bi zaman sonra sevgin,hasretin,özlemin acıya dönüşür.sokaklarda mutlu çiftleri gördükçe yanlızlık kalbini acıtır,lanet edersin aradaki mesafeye.bir süre sonra ona karşı hissettiklerin azalır ve artık o sadece alışkanlık olmuştur.günaydın yada seviyorum msjları sıradan olmuştur yada özledim seni cümlesi acıtmaz içini...yani mesafeler aşkın düşmanıdır...

CEREN

CEREN

Üye
tabiki acı oluyor mesafe olunca bilmiyorum belkıde benım kişisel düşüncem bu acıda olsa hasretlıkte olsa kavuşmak olmasada ben bekelerdim tabiki karşılıklı aşk varsa aşk hem hüzün hemde mutluluk bazen ikisi aynı anda bıle yaşanabiliyor hissedilebiliyor aşk guzel ya benim için bi zamanlar

canturgay

canturgay

Üye
atalarımız boşuna mı söylemişler yanii..
gözden ırak olan gönüldende ırak olur diyeee...:)

arslansem

arslansem

Üye
Güzel yazı teşekkürler :)

c3r3n

c3r3n

Üye
mesafe farketmez gerçekten seviyorsan.sevmiyorsanda zaten sevgili olmanın bir manası yok.özlemin ne olduğunu o zaman daha iyi anlarsın ya da hergün hatırlatacak bir nesne çıkar karşına.fakat önemli olan onu alışkanlık haline getirmemektir.taparcasına sevmektir biraz daha fazla...

POWER

POWER

Üye
Bir Erkek olarak söylüyorum.Mesafeler ayrılığı getirir hele ki bu ayrılığın nedeni sınıf atlamak olarak görülen Üniyi kazanmaksa...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
mesafeler ayrılığın ta kendisidir

kadriye

kadriye

Üye
ayrı şehirlerin inadına...
bu öylesine bir inat ki damarların kuruyor ağlamaktan,özlemekten.mecburiyetler karalanmıyor.ama 2 yıl kaldı çok az.sadece iki yıl:)

*esra_r*

Üye
MESAFELER SEVMEYE ENGEL DEĞİL aslaaaa... evet ,çok zor ayrı şehirlerde nefes almak ... başını omzuna yaslamak istediğinde yanında olmadığını farkedip göz yaşlarını tutabilmek...
yine de kalbinizin en derininde hissedebilirseniz sevgiyi uzaklar yakın olur beaaa ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
MESAFELER SEVMEYE ENGEL DEĞİL aslaaaa... evet ,çok zor ayrı şehirlerde nefes almak ... başını omzuna yaslamak istediğinde yanında olmadığını farkedip göz yaşlarını tutabilmek...
yine de kalbinizin en derininde hissedebilirseniz sevgiyi uzaklar yakın olur beaaa ;)

hayat toz pembe değil ki hissetmek te bir yerden sonra yetmiyor

*esra_r*

Üye
hayat toz pembe değil ki hissetmek te bir yerden sonra yetmiyor

emin ol seni çok ii anlıyorum... toz pembe bakmamak için de dünyayı karartmaya gerek yok ki ...vuslat varsa hasret güzeldir ;) Fuzûlî okumanı tavsiye ederim :oke:

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
emin ol seni çok ii anlıyorum... toz pembe bakmamak için de dünyayı karartmaya gerek yok ki ...vuslat varsa hasret güzeldir ;) Fuzûlî okumanı tavsiye ederim :oke:

edebiyatçısın galiba okumayı severim fuzuli de önemli bir kişiliktir tavsiyeni dikkate alıcam
dünyayı karartmam ama olaylara da bardağın iki tarafından bakarım bu aralar boş tarafı daha ağır basıyo o kadar

*esra_r*

Üye
edebiyatçısın galiba okumayı severim fuzuli de önemli bir kişiliktir tavsiyeni dikkate alıcam
dünyayı karartmam ama olaylara da bardağın iki tarafından bakarım bu aralar boş tarafı daha ağır basıyo o kadar
kendimize edebiyatçı diyoruz işte :utan Fuzûlî'nn çektiği sıkıntıları gördükten sonra benimki de neymiş dersin ... sonra da Nedim 'i oku dünya ne güzelmiş dersin ...

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
kendimize edebiyatçı diyoruz işte :utan Fuzûlî'nn çektiği sıkıntıları gördükten sonra benimki de neymiş dersin ... sonra da Nedim 'i oku dünya ne güzelmiş dersin ...

lale devrinin ünlü şairi nedim okuyalımda eğlendirsin bizi karamsarlıktan kurtulurum belki

*esra_r*

Üye
lale devrinin ünlü şairi nedim okuyalımda eğlendirsin bizi karamsarlıktan kurtulurum belki
Nedim 'i kelimelerle tarif edemiyorum ki ben... o kadar ince ve güzel hayallere sahip bi insan daha gelmedi dünyaya .... hatta ahhhhh Nedim ahhhh diyoruz okurken :)

Üst Alt