sevglim terketti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
sevglim terketti :(
moralm cok bozuk ölmek istiyorum ,yardm edn dicem ama nafile ne yapcm bilmiyorum.

nazlican

Üye
saçmalamaaa dünyanın sonu değil elbet o üzülsün seni kaybettiğine

__xXx__

Üye
kimse için ölmeye değmez bu devirde inadına mutlu ol

salla gitsin ya başka kızmı yok

ümran

Üye
    Konu Sahibi
başka kız varda ,cok sevdm be abi

ümran

Üye
    Konu Sahibi
abi ynlıs anladınız,kerasus başka kızmı yok dedi.bende ona hitaben, bunu çok sevdm başka kız çok ama sevemem dmk istedm

ilk başlarda böyle olman normal . Hiç birşeyden tat almazsn aklından hiç çıkmaz ama 2 3 ay sonra bakacaksn ki artık yavaş yavaş unutuyorsun

Yaptığın hataları tekrardan gözden geçir daha sonra içten olman lazım. Sonrasıda sana kalmış zaten.

ümran

Üye
    Konu Sahibi
hayatımın icine etti ,dün yatamadm .ailem bilmiyor ağlamak için delik arıyorum,görenlerede toz kaçtı vb. Seyler uyduruyorum sizde yaşamışsınız muhtemelen ne olur yardmcı olun .dayanamıyorum

kardeşim ilgilencek bişeyler bul kendine.ne bilim arkadaşlarınla geçir çogu zamanını.dolu dolu geçir yanlız kalma.zamanla unutursun zaten.onu düşünmeye vaktin olmasın

ümran

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız ,yapack birşey yok .ilk olarak yalan bır gülümsemeyle başlıyaym devamg gelir inşAllah

Revengeful

Emekli Yönetici
Ne kadar seversen sev mutlaka unutursun. Sonsuz aşk diye bir şey yok.. aylar sürer, yıllar sürer belki ama eninde sonunda unutursun..

Tepkiler: nazlican
Spora git halı saha maçlarına git nargile içerken tavla oyna sonra yavaş yavaş çıkar aklından

Tepkiler: Dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...