Sevginizin karşılıksız çek çıkması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sevginizin karşılıksız çek çıkması
Ne kadar bozguna uğratıcı bir durum değil mi?

Konu Sahibi
Karada da insan çok ama adam olan az işte ne yaparsın yanlış anlaşılmasın,bu söylediğim şahıslara ya da sevdiğim insana söylenmiş bir söz değil.genel olarak ortaya attım işte

ibrother

Üye
Denizde balık çok

ben her baligi yerim levrek en sevdigim

- - - Eklendi - - -

Karada da insan çok ama adam olan az işte ne yaparsın yanlış anlaşılmasın,bu söylediğim şahıslara ya da sevdiğim insana söylenmiş bir söz değil.genel olarak ortaya attım işte

iki sene onceki halime benziyon iki sene sonra anlarsin. aşk her yerde, bağli kalma bi yere en iyisini bulmadiktan sonra,(falim gibi oldu ) neyse takma çok.

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

iki sene onceki halime benziyon iki sene sonra anlarsin. aşk her yerde, bağli kalma bi yere en iyisini bulmadiktan sonra,(falim gibi oldu ) neyse takma çok.

aşk değil ya,çok sevdiğim bir hocam vardı onu sever,sayardım ama o benim mesajıma bile cevap vermedi.demek ki neymişana değer veren insanlara değer verecekmişiz.aşk konusuna gelince fazla umrumda değil.nasibimi bekliyorum,Allah hepimize hayırlı eşler nasip etsin.(nasibimi derken zamanını bekliyorum yani )

- - - Eklendi - - -

*= ': sana' olacak

ibrother

Üye
bilmem onu boşver bide o vursun takma sen burnu havada insanlara degmez.

beni svgilim hiç bırakmıyo tipime bksana

Karşılıksız olan birşey yok bu devirde o yüzden,ya karşılık bekliyeceksin yada karşılıksız olursa zaman olur ama dayanman lazım.
İyice kro oldum,bi tespük'te elime verilse tam olunacak.
En iyisi biraz daha ilişkiler konusunda geliştirmem lazım kendimi,laf oyunu yaparak değilde içten gelerek başlamak lazım.
Siz konuşmayın,kalbiniz konuşsun

Hadi herkes güzel bir söz yazsın edebiyat parçalayalım

Hadi herkes güzel bir söz yazsın edebiyat parçalayalım
Erkek arasında olursa,birisi üstüne alınırsa yanlış anlaşılma başını alır gider tavsiye etmem
Bağımsız olarak söyleyin,yazın size kalmış anca öyle olur
Yoksa birisinde ters etki yaparsa,gazabından kurtulamazsınız

O zaman ilk ben söylüyorum

Birgün ölmek için hergün yaşıyoruz

Ayağın taşa takıldığında of bile dememelisin dua et ki taşa takılacak bir ayağın var

Konu Sahibi
yer yer size beni anlatacak güzel sözler sunacağım

Insan olduğunuzu hatırlayın geriye kalan herşeyi unutsanızda olur...

Para ile insan ilişkisi aynen şöyledir ;
İnsan paranın sahtesini yapar
Parada insanın ...

Fakir olmak,
olmaktan daha küçük bir meseledir...

İnsan bazen ne kadar küçüldüğünü görebilecek
kadar büyük olmalıdır dostlarım...

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarısızlığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer...

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır ama
manzara tepeden seyredilir...

- - - Eklendi - - -

Sevdiğim bir kaç söz

Konu Sahibi
Güzel sözlermiş gerçekten

Konu Sahibi
Seviyorum seni,hıyarı tuza banıp banıp yer gibi

Konu Sahibi
eski ama unutulmaz

Konu Sahibi
bu mesajın minimum 3 karakter olması olayı yeni mi çıktı ya?yoksa hep mi vardı da ben mobilden mi farketmiyordum ?

- - - Eklendi - - -

her balığı seversin piranayıdamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...