aslında derdimi bilsen böyle demezdin.
- - - Eklendi - - -
Hep öyle olur bi taraf hep cok sever. Hep kendınden ödün verir. Ama verdiği degere karsılık bulamaz. Üzülen yine hep çok seven olur.

anlatman gerek bilmem için gördüğümü yazdım sadece
kaptan geçmiş olsun takma aklına sal gitsin

Onun hayatını ondan çok düşünür takip ederdim nerde ne zaman ne yapması gerektiğini ondan iyi bilirdim, ne istediyse yaptım, hiç bi kızla konuşma dedi evden dışarı adımımı atmadım o derece sahiplendim onu kimsenin sevemediği kadar çok sevdim onu ama ooo o 3 yılı sildi attı ve de gittiii![]()
![]()
![]()
![]()
al işte aynı seyleri bende yaptım. ve sonuç ....
En buyuk hatamız da bu zaten çok deger vermek her dediklerini yapmak
işte ilk okul 3'te Ben aşk adamıyım dedim, kim o yaşta bunu söyler ki kendine, o zamandan sonra çok kez sevdim hepsi karşılıksızdı, artık mı, bekaretini kaybetti kalbim, ama hiç bi kıza bi öncekinin izini yansıtmam yansıtmadım da, o benden 1 sevgi istiyorsa ben ona bin sevgi verdim ama şu sözüm de var; benim sevgim ağırdır kolay kolay kimse taşıyamaz ve o da taşıyamadı gitti 
Salla gitsin yalan dünya aga
Ben aşkı ilk okul 3te öğrendim bi kızı seni sevmeyeceğini bile bile 5 yıl kim sever ha kim sever evet ben sevdimişte ilk okul 3'te Ben aşk adamıyım dedim, kim o yaşta bunu söyler ki kendine, o zamandan sonra çok kez sevdim hepsi karşılıksızdı, artık mı, bekaretini kaybetti kalbim, ama hiç bi kıza bi öncekinin izini yansıtmam yansıtmadım da, o benden 1 sevgi istiyorsa ben ona bin sevgi verdim ama şu sözüm de var; benim sevgim ağırdır kolay kolay kimse taşıyamaz ve o da taşıyamadı gitti
![]()