Sevgilinizle Ulu Orta Öpüşür Müsünüz?

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgilinizle Hiç Çekinmeden Ulu Orta Öpüşür Müsünüz?

• Evet kasmaya gerek yok

Kullanılan: 17 41.5%
  • Olmaz adap denen birşey var

Kullanılan: 20 48.8%
  • Ay utanırım

Kullanılan: 1 2.4%
  • Fikirsizim

Kullanılan: 3 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Sevgilinizle Ulu Orta Öpüşür Müsünüz?
Sevgilinizle Ulu Orta Öpüşür Müsünüz?​

yakup_281

yakup_281

Üye
Hele bı sevgilimiz olsunda yaparız anasını satim

HaqperesT

HaqperesT

Üye
islamin ve yanılmıyorsam hıristiyanlık ile yahudiliğin tasvip etmediği toplumsal bozulmalara sebebiyet veren bir kötü davranış. Haya derim.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Her şeyin yeri ve zamanı var.

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve Tuba.Erva
phasan

phasan

Üye
sevgılım olsa dusunurdum

rowerrr

Üye
farketmez heryer paris her yerde herseyı yaparım yeterkı sevgılım buna cesaret etsın :d

william75

william75

Üye
Hayır, nefret ederim bakın benim sevgilim var der gibi sarmaş dolaş gezip öpüşenlerden.. git evine ne istersen yap ben kimseyi izlemek zorunda değilim..

Revengeful

Emekli Yönetici
Ay utanırım şıkkıda kızlar için sanırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
SHS

SHS

Üye
'ajdar - öptüm seni şapşup' çalar arka fonda :d:

spartuas

spartuas

Üye
Öperim. Milletten banane. Sadece yaşlı amcalar bastonuyla kovalar. Başka no problem :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Öperim. Milletten banane. Sadece yaşlı amcalar bastonuyla kovalar. Başka no problem :)

Milleti yok saymak kendini yok saymaktir. Istemesende toplumun bir parçasısın gidip dağda yaşamadığına göre toplumun sosyal sağlığını dikkate almalısın. Sadece zevk anlayışı bencillik egoistliktir

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
spartuas

spartuas

Üye
Milleti yok saymak kendini yok saymaktir. Istemesende toplumun bir parçasısın gidip dağda yaşamadığına göre toplumun sosyal sağlığını dikkate almalısın. Sadece zevk anlayışı bencillik egoistliktir

öperim derken dudaktan şappur şuppur değil harelde. Ayrıca böyle öpüşenlerde var. Umrumda değil millet.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Katılıyorum. Öpüşmek basit bir unsurmuş gibi görünsede toplum içinde hala zararları mevcut buyrun;

Daha önce de birkaç kez aynı kafetaryaya gelen Gelhan Çetin, bu kez kız arkadaşı Müge Ö ile kafede buluştu. Masada oturan ikilinin davranışlarından rahatsız olan iş yeri sahibi Kadir M., gençlerin öpüşmesi üzerine "Hop kardeşim burası bir aile mekanı utanmıyor musunuz diyerek" duruma müdahele etti. Çifti dışarı çıkartmaya çalışan Kadir M. ile kız arkadaşıyla oturan Gelhan Çetin arasında tartışma büyüdü. Amcası Selahttin M. ve amcasının oğlu Aykut M.'nin yardımıyla Gelhan Çetin ile kız arkadaşını mekandan çıkartan Kadir M. tekrar işine döndü.

Kendisi de Kasımpaşalı olan Gelhan Çetin'in arkadaşlarının da gelmesi üzerine kasadaki ruhsatsız silahını alan işyeri sahibi Kadir M, önce bir el havaya ateş açtı. Arbedenin devam etmesi üzerine Kadir M. silahını Gehlan Çetin'e doğrultup ateşledi. Göğsüne ve bacağına iki kurşun isabet eden Gelhan Çetin ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olaydan sonra Beyoğlu Polis Merkezi'ne giderek teslim olan Kadir M. uygunsuz hareketleri nedeniyle dükkanından çıkarttığı müşterisi Gelhan Çetin'in arkadaşlarıyla mekanına saldırması üzerine silahını kullandığını itiraf etti.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
sevişmeyelim de savaşalım mı? bu daha mı iyi:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve SHS
'Patron

'Patron

Üye
Kasmaya gerek yok genjlerrr :cool

pelın_

yani öle uzun uzunn deli gibi öpülmez ama atıyorum ufak bi ööpücük olur neden olmasın
kimseye göre yaşamam hayatımı
elalem neder dıye bakarsan oo elinide tutamazsın:)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Operim Banane Miletten Sevmiyorsa Bakmasin Arkadasim :)

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
varmı ki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt