Sevgilinizle Nerde ? Ne zaman ? ve Nasıl ? tanıştınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Neyi denk gelmiycek yav kötü bi taktik hatta bu :D
Asılma ilgi falan yok sadece alttan alttan güldürmeye çalısmak var sert kız,cool kukuleta ( bu biraz samimi olduktan sonra ama :ehe ) gibi laflarla damlaya damlaya göl yapma işi bu :D
valla külhanbeyi tarzında bi' kıza denk gelseydin ağaz yüz girebilirdi :D kii annem babama öyle yapmış :P: şanslıymışsın yani :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi gün ender düzenlenen FİFA turnuvalarìndan birindeyim..

diye başlamayı isterdim :ehe
nba de olur :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

valla külhanbeyi tarzında bi' kıza denk gelseydin ağaz yüz girebilirdi :D kii annem babama öyle yapmış :P: şanslıymışsın yani :D

E ilk gördügün gibi atılmıycan gözü asina olcak sana kızın yoksa stajımı bile yaktırırdı yani yönetime sikayet edip :D
Hatta bi abimiz vardı uyarmıstı bizi sakın buralarda dolanmayın sarmas dolas yanar stajınız diye daha önce arka taraflarda sakalasan arkadaslar vardı yandı onlarınki dedi :ehe
Sikayet etse en büyük dayak bu olurdu bana ama haşin kızlarrr <3 :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
E ilk gördügün gibi atılmıycan gözü asina olcak sana kızın yoksa stajımı bile yaktırırdı yani yönetime sikayet edip :D
Hatta bi abimiz vardı uyarmıstı bizi sakın buralarda dolanmayın sarmas dolas yanar stajınız diye daha önce arka taraflarda sakalasan arkadaslar vardı yandı onlarınki dedi :ehe
Sikayet etse en büyük dayak bu olurdu bana ama haşin kızlarrr
dikkatli olmak lazım ve bu mevzulara harbiden giremiyorum beceremiyorum odunum la ben :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

dikkatli olmak lazım ve bu mevzulara harbiden giremiyorum beceremiyorum odunum la ben :D

Piskin ol yont beni deyiver :D
Hakkında ne düsündügünü umursama her zaman sana mı kaldım tavrın olsun içinde o zaman daha rahat olursun :ehe
Neyse küçük hanım kızıcak konudan sapmayın fuki de geldi zaten :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Piskin ol yont beni deyiver :D
Hakkında ne düsündügünü umursama her zaman sana mı kaldım tavrın olsun içinde o zaman daha rahat olursun :ehe
Neyse küçük hanım kızıcak konudan sapmayın fuki de geldi zaten :D
pişkinlik bana göre değil zaten 'cool' takılıyoruz :sirit:

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
konu nereye gelmıs :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hm peki öyle olsun özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt