Sevgilinizin koyduğu kurallara uyar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

• Evet

Kullanılan: 3 30.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 20.0%
  • Sevgilime uyuyorum der fakat uymam

Kullanılan: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
- uyar mısınız?

y n s c n

y n s c n

Üye
Hayır. Bu benim hayatım ve kuralları sadece ben belirlerim, bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: SHS
spartuas

spartuas

Üye
Ben uyarım ama oda benim kurallarıma olcak. Mesela maç izlerken önümden geçmemek gib :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

• Beğen
__piranha__

__piranha__

Üye
kesinlikle uymam o kim ki benim hayatıma karışıyor herkes haddini bilecek arkadaş

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
Kural yumuşatılabilir ama erkek bence söz geçirmesini bilmeli.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve OttomaN TigeR
y n s c n

y n s c n

Üye
Kural yumuşatılabilir ama erkek bence söz geçirmesini bilmeli.

Sen kimsinki. Sadece sevgilisisin. Onun kocası değilsin babası değilsin. Düşünce yanlış. Bu düşünceyle gidersen karşı taraftan bi darbe yiyebilirsin.

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
Dostum sana kural koyan, senin koyduklarını yıkan bir sevgili varsın olmasın daha iyi. Doğanın gereği bu bir ilişkide erkek her zaman daha baskındır ancak ikisi de eşittir. Bunu unutmamak lazım.

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Uyuyorum dirim ama bazılarını yapar bazılarını yapmam

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
karşılıklı olduğunda sorun olmaz

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar sosyal paylaşım sitesinde demin rastladığım bir yazıyı konuyla ilgili olduğu için paylaşayım istedim.

Sevgiline karşı on altın kural;
1. Kural: O sana sormadan kesinlikle eski sevgilinden bahsetme. Eğer sorarsa da kısa cevaplar verip ayrıntıya girme sakın, geçiştir yoksa unutamamış izlenimi verirsin.
2. Kural: Kartlarını çabucak açığa çıkarma. Yani hissettiklerini hemen belli etme.
3. Kural: Karşındaki kişiye bir söz veriyorsan tut onu. Mesela buluşma sözü vermişsen, çok acil bir durum olmadığı sürece ekme.
4. Kural: Yalan söylemek yok, yalanın her türlüsü kötü değil ama olsun. Ayrıca aldatmak yok.
5. Kural: Boşa kapris, trip, naz yok.
6. Kural: Birbirlerine karşı anlayışlı olmak. Pireyi deve yapmamak.
7. Kural: Şeffaflık. Birbirilerinden fazla bir şey saklamayacaklar.
8. Kural: Aşık olana kadar (bazıları için evlenene kadar) cinsel ilişki yok.
9. Kural: Sevgiliyi rahat bırakmak gerek. Sürekli sen ne yapıyorsan ona da yaptırmak yok. Ortak uğraşlar birlikte yapılmalı.
10.Kural: Evlenme teklif etme sakın, ailenin rızası olmadan :) (Bunu salladım hadi hayırlısı)

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Kurallar çiğnenmek için değilmiydi ya :D

• Beğen
Tepkiler: SHS ve OttomaN TigeR
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sosyal paylaşım sitesinde demin rastladığım bir yazıyı konuyla ilgili olduğu için paylaşayım istedim.

Sevgiline karşı on altın kural;
1. Kural: O sana sormadan kesinlikle eski sevgilinden bahsetme. Eğer sorarsa da kısa cevaplar verip ayrıntıya girme sakın, geçiştir yoksa unutamamış izlenimi verirsin.
2. Kural: Kartlarını çabucak açığa çıkarma. Yani hissettiklerini hemen belli etme.
3. Kural: Karşındaki kişiye bir söz veriyorsan tut onu. Mesela buluşma sözü vermişsen, çok acil bir durum olmadığı sürece ekme.
4. Kural: Yalan söylemek yok, yalanın her türlüsü kötü değil ama olsun. Ayrıca aldatmak yok.
5. Kural: Boşa kapris, trip, naz yok.
6. Kural: Birbirlerine karşı anlayışlı olmak. Pireyi deve yapmamak.
7. Kural: Şeffaflık. Birbirilerinden fazla bir şey saklamayacaklar.
8. Kural: Aşık olana kadar (bazıları için evlenene kadar) cinsel ilişki yok.
9. Kural: Sevgiliyi rahat bırakmak gerek. Sürekli sen ne yapıyorsan ona da yaptırmak yok. Ortak uğraşlar birlikte yapılmalı.
10.Kural: Evlenme teklif etme sakın, ailenin rızası olmadan :) (Bunu salladım hadi hayırlısı)

5.kuralı sevdim :ehe bıktık yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt