Sevgilinizin doğum günü mü, maç mı? düşün ki hiç kaçırmak istemedigin bi maç
pelın_ Konu Sahibi Sevgilinizin doğum günü mü, maç mı? Sevgilinizin doğum günü mü, maç mı? düşün ki hiç kaçırmak istemedigin bi maç
qirL1903 Üye Burak' Alıntı: hiçbiri Genişletmek için tıkla ... Vay be daha cok erkeklere yönelik bir soru olmuş (: Oyumu kullandım .
Burak' Alıntı: hiçbiri Genişletmek için tıkla ... Vay be daha cok erkeklere yönelik bir soru olmuş (: Oyumu kullandım .
Revengeful Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: şuna bak yahu Genişletmek için tıkla ... ben tüm sevgililerim futbol sever oluyor sorun olmaz
pelın_' Alıntı: şuna bak yahu Genişletmek için tıkla ... ben tüm sevgililerim futbol sever oluyor sorun olmaz
pelın_ Konu Sahibi yani bak bu konuda bende öleyimdir maç izlemeyi çok severimm benim için hiç sorun olmaz hatta hediye olarak bi maç bileti alsada süper olur
yani bak bu konuda bende öleyimdir maç izlemeyi çok severimm benim için hiç sorun olmaz hatta hediye olarak bi maç bileti alsada süper olur
DiaBLoS Admin kizi ciddi anlamda seviyorsam doğum günü tercihim olur , aksi takdir de tabiki maça giderim.
Navy Blue Üye Sevgilimin doğum gününde o maça gider orada ona güzel bir süpriz yaparak hem doğum gününü kutlar hemde maçı yerinde izlerim
Sevgilimin doğum gününde o maça gider orada ona güzel bir süpriz yaparak hem doğum gününü kutlar hemde maçı yerinde izlerim