minoo
Üye
Hayır. Ama haziranda tanışcam Allah kısmet ederse. korkuyorumgelin kaynana olayı var zaten bu yüzden annesi seni pek sevmeyecektir.Korkman normal,daha önce tanışmış mıydın hiç?

Hayır. Ama haziranda tanışcam Allah kısmet ederse. korkuyorumgelin kaynana olayı var zaten bu yüzden annesi seni pek sevmeyecektir.Korkman normal,daha önce tanışmış mıydın hiç?

Hayır. Ama haziranda tanışcam Allah kısmet ederse. korkuyorum![]()
sen gitme pat diye
Ama şartlar öyle gerektiriyor
Sen tanıştın mı peki?Nasıl bir duygu?
![]()

İlk tanıştığımda annesi sakin bir kadındı uykulu gözlerle bi hoşgeldin oğlum dedi ama babası sülalemi sordu yok baban ne iş yapıyor yok nerde oturuyosun falan filan en sonunda giderken adam ol dedi sanki adam değilmişiz gibi bi süre sonrada o kızdan ayrıldım 
benim ailemin herşeyden haberi var sadece kızı görmediler daha yani gidip isteyelim desem ne duruyoruz derler![]()

zaza sen hemen nikah düşünüyon ohoooo![]()

Ya yok öyle değil de ne bileyim erkek anneleri oğullarına çok düşkündür. Gelip onu alacak kıza düşman gözüyle bakanlar bile var
Hoş benimki öyle değil ama olsunHakkımda ne düşündüğünü merak ederim ne bileyim işte korkarım
![]()

niye olmasın

Mutlu eder tabii de, anadan çok babayla tanışmak isterim.
Hem babalar kızlarına düşkün olduğu için hem de iletişimde ve görüşmelerde sıkıntı olmaması için.