Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgilinizi götürdüğünüz güzel yerler
Sponsorlu Bağlantılar
KimyageR
Kapalı Hesap
Hiçbiryer malesef hiç sevgilim olmadığından ... :'( :'( :'(
Ölmek istiyorum olmuyor almıyo canımı Allah :'(
iOS Developer
Üye
walla ben bi yere götürmüyorum..kızın yeri evidir..
msw
Üye
Originally posted by xmen@Sep 12 2005, 02:54 AM walla ben bi yere götürmüyorum..kızın yeri evidir..
Originally posted by KimyageR@Sep 12 2005, 01:14 AM Hiçbiryer malesef hiç sevgilim olmadığından ... :'( :'( :'(
Ölmek istiyorum olmuyor almıyo canımı Allah :'(
off arkadaşım ya,böyle konuşma Allahın zoruna gider :
Hurr
Üye
Sevgilim yok, hayatta mutsuz değilim. Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. Sevmek istiyosan; Taşı, toprağı, doğayı herşeyi sev.
serdaronlinenet
Üye
valla ben sevgilimle mersinde ve istanbul kadıköy taraflarında gitmediğimiz mekan kalmadı.Ama en rahat yer evim güzel evim.
DeLmIrA
Üye
bizim burda (eskisehir) donas var eskisehirliler bilir D ne burası die sorcaksınız durumcu (ee ac karnına romantızm olmuo napalm )
serdar06288
Üye
ankarada genellikle çiftlik yada melbo
Gokhan43
Üye
Originally posted by DeLmIrA@Sep 12 2005, 03:42 PM bizim burda (eskisehir) donas var eskisehirliler bilir D ne burası die sorcaksınız durumcu (ee ac karnına romantızm olmuo napalm )
Originally posted by Gokhan43+Sep 12 2005, 11:44 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 @ Sep 12 2005, 11:44 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-DeLmIrA@Sep 12 2005, 03:42 PM bizim burda (eskisehir) donas var eskisehirliler bilir D ne burası die sorcaksınız durumcu (ee ac karnına romantızm olmuo napalm )
mekan deiştidim yaw bundan sonra adana demirspor maçına götürecemde ayrılsın benden bende kurtulim
realgs
Üye
Originally posted by serdaronlinenet@Sep 12 2005, 02:17 PM valla ben sevgilimle mersinde ve istanbul kadıköy taraflarında gitmediğimiz mekan kalmadı.Ama en rahat yer evim güzel evim.