Sevgiliniz Sizi En Yakın Arkadaşınızla Aldatırsa Ne Yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgiliniz Sizi En Yakın Arkadaşınızla Aldatırsa Ne Yaparsınız?

• Kullanılan toplam oy
    38
'Lorelai

'Lorelai

Üye
En yakınsa konuşmam onunla. Eğer az konuştuğum biriyse onu da esirgerim :)

• Beğen
Tepkiler: SHS

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Daha neler :D Benden ayrılıp, yakın arkadaşımla çıkan birisi için o kızla kavga edip kendimi ezik duruma mı düşüreceğim ? Allah korusun.

• Beğen
Tepkiler: minoo ve SHS
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Daha neler :D Benden ayrılıp, yakın arkadaşımla çıkan birisi için o kızla kavga edip kendimi ezik duruma mı düşüreceğim ? Allah korusun.
elemana bi tokat atarsın diye didim, aslında ikisine birer tane (yok iki tane, üç olsun...) :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Uğraşmam bile :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Güzel konu Meto :D

Seçeneklere de bayıldım :ehe Ben çok ağlarım. Çok sulugözümdür ama unuturum. Zaten benim gibi birine onu yaptıkları için pişman olurlar :ehe Ama selamlarını bile almam. Herkesin içinde de rezil ederim daha fazla kaşınırlarsa. 3-5 gün ağlayıp ikisinin de yenisini bulurum :D

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi

Seçeneklere de bayıldım :ehe Ben çok ağlarım. Çok sulugözümdür ama unuturum. Zaten benim gibi birine onu yaptıkları için pişman olurlar :ehe Ama selamlarını bile almam. Herkesin içinde de rezil ederim daha fazla kaşınırlarsa. 3-5 gün ağlayıp ikisinin de yenisini bulurum :D

Teşekkürler Minoo :D

demek onları pişman edersin gözyaşlarınla, sonra yenilerini bulursun :hmmm rezil etme olayını anlamadım naparsın misal :naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici

Allahın psikopatı..

Bu durumda en iyisi bu olurdu zaten bende öyle yapardım

• Beğen
Tepkiler: SHS ve minoo
greenmile

greenmile

Üye
bir kisi daha gelirse grup yapariz ilk iki bir ust tura cikar :ehe

Sofya-

Sofya-

Üye
ikisinin de yenisini bulurum ve bunu onlara ödetirim çok pis :vur

Türe

Türe

Üye
ödetirim.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Kafasını keserim !

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
bu arada konuyu 11.11.11 de açmışım:d:

fLuke!

fLuke!

Üye
Hafif bir döverim.Sonra onlarla oturur konuşurum.Sonra tokadı ikisine de çakarım.bir dahada yüzümü göremezler.

V/RS

V/RS

Üye
ooo Kanka manita yapmışsın diye yanına gider azını yüzünü bi güzel s...rim kızıda bi güzel döverim sonra doğasına salarım

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
2 sinide vururum