▌███●▀▄▀●███▐
Üye
Canım Sevgilim xxx;
Bu mektubu sana xxx dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz xxx şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin xxx lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. xxx yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin xxx. günü.Sana xxx diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana xxx demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
xxx; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün xxx almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün xxx gün olmuş ve ben o xxx i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için xxx bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; xxx xxx
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana "vuramaaadııı , vuraaaamadııııı" demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
ya arkadaşlar off demin yanımda yalçınlar vardı sonra tugay bu konuyu gösterdi gir bakalım ne çıkıcak falan dedi bende tamam dedim girdim derken işte linke tıkladım soruları cevapladıktan sonra yalçın bana hiç okumadan gönderemezsin dedi bende gönderirim falan dedim bu manyaklar beni gaza getirdi sonra bi baktım benim fındık tarlası msnde açık al dedim bunu sabahtan beri yazıyorum dedim sonra buda ayy canım ya falan dedi ve sonra mektubumu kabul etti 10 dk sonra okumuş bana telfn ettı daha yoksun benim için bittin falan dedi ama ben ne yazdığımı bilmediğimden onada ne yazıyordu diye soramadım mektubun oldugu pencereyıde kapadım ya off şimdi yanımda yalçınlar yarılıolar tugay zahide için toplanıp dalalım diyo ne yapmamızı önerirsiniz
öyle yapıcazBence dövmelisiniz, yüz verme bu kadar ...
Gel istersen yarın için planlıyorzAdam lazım mı ?
Bir taksiye atlar gelirim ...
Zaten bu kız milletinden bıktım, deşarj olmuş olurum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?