Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın?

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgilin seni öpmeye kalksa ne yaparsın?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
dişlerini fırçaladınmı derim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
öpüşmek romantizmin bittiği andır zaten ondan sonrası içgüdülere döner. Sevgilinin dişinin arasında kalan maydonozun ağzına gelmesiyle romantizm falan kalmaz zaten :D yada sabah yediği yumurtanın tadını alırsın, romantizmmi kalır o an isa öpüşmeyi tasrif etmiyorum :ehe

zaza

zaza

Üye
öpüşmek romantizmin bittiği andır zaten ondan sonrası içgüdülere döner. Sevgilinin dişinin arasında kalan maydonozun ağzına gelmesiyle romantizm falan kalmaz zaten :D yada sabah yediği yumurtanın tadını alırsın, romantizmmi kalır o an isa öpüşmeyi tasrif etmiyorum :ehe

aç kalmayacaksın işte daha ne istiyorsun :ehe

hem biz sevgili demiyelim eş diyelim evlendikten sonra daha uygundur bu tür işler :D

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
evlenmeden olmaz derim :islik

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
1 sene çıktığm adam elimi tutma fırsatını vermemişsem öpme fırsatını hiç vermezdim.:dover:

• Beğen
Tepkiler: zaza
phasan

phasan

Üye
ende onu öperim

0live456

Üye
Sevgilindir abi öpecekte sevecekte dokunacakta.Aynı şekilde karşılık ver mutlu et.Asıl bunları yapmazsa sorun var demektir ^^

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende onu öperim

caglet

caglet

Üye
:D:D Hayat müşterek :D herşey karsılıklı :D:D o öperse bizimde öpmemiz lazım haksızlık olmasın benim yanağım yada neremi öptüyse oram aşınınca :D onunkide aşınması lazım demi :D:D haksızlık olmasın yoksa herangi bi kötülükten değil.. müessesimizn hassaslığı

Nef'i

Nef'i

Üye
tam kalkarken ben onu öpreim :d:

OğuzcanAbi

Üye
Bende onu ÖPERİM TABİKİ :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
işi daha ilerlere götürürüm :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Valla beni öpmeye kalkarsa güzel bir kafa atarım ağzını burnunu kanatır, sonra olaya girerim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşların birçoğu sapık galiba...

Üst Alt