f_n_di
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler emeğinize sağlık
yoo gayet düzgün merak etmeyin, üst boşluk mobil kullanıcılar için sıkıntı olurBen teşekkür ederim hocam da şu konunun başındaki boşluğu silmeseniz daha çok sevineceğimparagraf sağa kayınca çirkin duruyor.
Peki ikna oldum teşekkürleryoo gayet düzgün merak etmeyin, üst boşluk mobil kullanıcılar için sıkıntı olurönemli olan konunun özü güzel bir uygulama geliştirilebilir. başarılar
Rica ederimPeki ikna oldum teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,
Android uygulama geliştirmeye tam gaz devam ediyorum
bu uygulamam sayesinde sevgiliniz ile çıktığınız tarihin üzerinden kaç gün geçtiğini hesaplayacak.
Çıkmaya başladığınız tarihi seçiyorsunuz ve o size kaç gündür sevgili olduğunuzu gösteriyor.
Önümüzdeki pazartesi günü güncelleme ile sevgilinizin resmini yükleme özelliğini ve widget özelliğini de ekleyeceğim.
İndirdikten sonra 5 yıldız vererek geliştirmeme katkıda bulunabilirisiz
İndirmek için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bikaç ekran görüntüsü:
Öncelikle böyle bir uygulama yazmayı akıl ettiğiniz ve emek verdiğiniz için Teşekkürler. (her ne kadar yalnız olsam da)
Şeyy,, Yalnızlar için de bir (WP) uygulama yazar mısınız? Kaç senedir yalnızım bilmek istiyorum-desem de sahi hiç birlikteliğim olmadı ya, aslında gerekte yok
Bence bu tür uygulamaları bir master collection olarak toplasan daha güzel olurKaç yıldır evlisin, malum unutanlar çok akıllı telefon kullananlar da çok bizim gibi ihtiyarlara iyi gelir
Ben fikrimi söyledim, şikayetçi olanlar için 112 butonu eklersin sorun olmazHahaha bu güzel kaç yıldır evlisin) Hatta alta yazarız evlenli (öleli) şu kadar gün olmuş diye ama bayanlar görmesin uygulamayı
teşekkürler uygulama güzel başarılara devam
Sabah sabah güldürdün hocam Allah'ta seni güldürsünuygulamayı beğenmene sevindim ve bu kaç gündür yalnızım uygulaması güzel fikir onuda yapabilirim ) bikaçgüne bakmışsın konuyu açmışım
İnşallah ya hepimizin temennisi oNe mutlu bana
Amin inşallah kardeşim, ilgin için de teşekkür ederim ve hayatında başarılar diliyorum. Umarım iyi bir konuma gelirsin
Kardeşim küçük bir fikir verim sana, uygulamaya hatırlatıcı ekleyebilirsin kategorilendirerek:
-İlişki başlangıcı, yıldönümü (bir gün önceden alarm ile hatırlatacak malum erkekler unutkan bu konuda)
Üzerinde ne vardı..
En sevdigi renk, yemek vs..
Bunlarıda bir başlık gibi kategori yapıp altına cevapları yazabilmeli kullanıcı. Kızlar sorduğunda üzerimde ne vardı ilk buluşmada diye hemen telefondan kopyq çekebilmeli.
Tam anlatabildim mi bilmiyorum fakat ergen kardeşlerimizin dikkatini çekecektir böyle şeyler 50 milyon indirmeyi görürsüntabii şuan çok basit düşündüm dahada kafa yorarak çok daha geniş kapsam ekleyebilirsin. Stabil olsun ve gözünü sevim şu reklamları abartma yeter gerisi gelir zaten
teşekkürler ;
D
Güzel fikir hocamanladım ben anladım mantıklı dediklerin unutuyoruz hep bir nevi not gibi tutabilmeli bunları kenarda Reklam konusunda en hassas noktaya değindin umarım kendime engel olabilirim bu konuda
ben teşekkür ederim 5 yıldızı esirgemeyin)
Ayıptır sorması bir uygulamadan Google'ın reklamları ile aylık ne kadar kazanç oluyor hocam hep merak etmişimdir bu işin içinde birini bulmuşken sormamak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?