crazyjack
Üye
Sevgilimi Arkadaşlarla Dövmeye Gidicez
Bugün sevgilimle bulusacaktım ve onu büyülemek için babamdan 10.000 $ istedim ve verdi. Bende sağol moruk dedim.Hemen gittim 500 dolara ceket 599 dolara ayakkabı 250 dolara pantolon vs. Aldım.Çok yakışıklı olmuştum.Parkta buluştuk ve konuşmaya başladık.İlerdeki çalıların arkasından birisinin bizi gözetlediğini düşündüm. Yoldan geçen arabaların korna ve motor seslerine çalıların hışırtıları karışıyordu.Dikkatlice bakınca bizi gözetliye kişinin Cafer amcam olduğu kanısına vardım. Hemen yanına gidip bunun çok yanlış bir davranış olduğunu ima ettim. Oda sen kimsin lann bana davranış dersi veriyonk lann dedi ve var gücüyle kafama vurdu.. Jöleli saçım bozulmuştu ve çok sinirlenip kendime hakim olamadım ve cafer amcamı 18 metre 27 santim 3 milim ilerideki fırının önüne fırlattım.Hemen doğrulup ulan ben eski toprağım bana bişey olmaz senin şimdi gelmişini geçmişini giderini gelirini uçarını kaçarını diyip üstüme atladı. Evet büyük kapışma başlamıştı. bir ben vuruyordum bir cafer amcam vuruyordu.92 yaşndaki moruktan dayak yediğimi gören halk Atatürk'ün emanet ettiği gençliğe bak diye homurdanıyordu.Bende bu eleştirilere daha fazla dayanamayarak en hayvani güçlerimde cafer amcama tekme geçirdim. Hıahhhh Seni Lanet olası pislik dedi ve yere serildi. Tam o sırada Cafer amcamın manitası yani babaanem Hayriye geldi ve benim 500 dolara aldığım ceketimi yırrtı. Bende kendimi tutamadım ve küfürler eşliğinde babanemin takma dişini tutup küçük gölete fırlattım.Cafer amcam ayaklandı ve bana doğru gelecek sanıyordum. Bu durumları şaşkınlık içerisinde izleyen sevgilimin yanına gitti ve kafasını parktaki bankın arasına soktu. Kızcağız orada ağlıyordu ve çıkarın beni buradan dedi. Bende bekle biriciğim diyerek ensesinden tuttuğum gibi bütün gücümle geri çektim. kızın kafası balon gibi olmuştu ve anaa noldu lan sana dedim. Artık beni terkettiğini bütün bu saçmalıklara daha fazla göz yumamayacağını söyledi. Bende bu sefer malesef anlayışla karşılayamadım. Ulan dedim senin varya diyerek kıza kafa attım kızın bu sefer kafasından kanlar akıyordu ve acil servise götürdüm. İyileştiğindede şimdi daha iyisin dimi tatlım hayatını kurtardığıma göre barışmışızdır umarım diye soru yönelttim. Oda cep telefonundan dayılarını çağırdım şimdi sana işkence yapmaya geliyorlar dedi. Vayy K...... o kadar anımız vardı dedim ve mahalleye kaçtım. Arkadaşlarla oturduk ve kıza sıkı bir dayak kararı aldık. Sizce arkadaşlarımın tarafından olup kıza dalalımmı yoksa dizimizi kırıp babamızın yamacında mı oturmalyz yardımlarınıza muhtacım.
sendede ne hayal gücü varmış be bravo