Kǔr Şâd
Üye
yemin ediyom alıycam ya ayrılmayın olum bari siz ayrılmayın ya da böyle konular açmayın aklıma geliyor
Uğurcan bence çok şanslısın. Çünkü iş, sevmeye kadar ilerlememiş.
Alışkanlıklar kısa sürede unutulabilir; ama sevgi, sevdiğin kişi ve sevdiğinle birlikte yaşadığın şeyler ömür boyu unutulmaz.
Ha şimdi diyeceksin ki kardeş sevmediğimi nerden çıkardın?
Ben de sana şöyle diyeceğim;
İlk cümlen şöyle:
"Evet ; Kısa bir süre. Fakat bu süre içerisinde biz sevgiden çok , birbirimize alışmıştık. Yani alışkanlık olmuştu artık, onunla beraber çok güzel vakit geçiriyordum."
Son cümlen şöyle:
"Sevmedim mi, sevdim tabiki."
Bence sen kızla geçirdiğin güzel günlerin hatırına böyle şeyler söylüyorsun. Veya çok alıştığın için sevdiğini düşünüyorsun.
Ve benim düşüncem sen bu kızı sevmiyorsun. Sadece aşırı hoşlanma ve bağlılık duygusu var ortada.
Dostum çok doğru diyorsun, çok fazla deliler gibi sevmiyordum ama hoşlanmaktan ilerdeydi, çok mutluydum yanında.
Yalnız biliyorum ki, herşey bitti.. Evet artık herşey bitti..
---- Bilet dursunmu yoksa atayımmı beyler ? ( ayrılırken bana '' ben saklıcam sen atacaksan şimdi at göle dedi '' atamadım, atıyımmı sizce onu bir yere )
sende yine bilet varmış bende şalı var 3-4 tane kıyafeti var kokusu hala üzerinde (aramız çok uzak olduğu için öyle hasret gideriyorduk) yüzlerce resim var ilk gittiğimde gömleğimin cebine yaprak koymuştu onlar duruyor yine bi sonraki gidişimde alanya kalesine çıkmıştık oraya da biletle giriliyordu o biletler var kendisi sayısalcı ben sözelciyim kendi yazdığı sözel notlarını bana göndermişti onlar duruyor...onda daha çok şey var sordum napcaksın diye bitek (yüzük takmıştık) yüzüğü denize atabilirim dedi atma dedim bana gönder dedim ben gönderemem vaktim yok bi arkadaşım vardı ona veririm ondan alırsın bi şekilde demişti diğer türlü kolye var (kolyeyi pert etmiş tabi) yine bi yüzük var bileklik var (bilekliği hiç kolundan çıkarmıyor ayrıldıktan sonra sordum çıkarmıcam kolumdan dedi) 2 tane peluş ayısı var mavi gül çok severdi mavi gül almıştım oda duruyormuş 1 yıl geçti aldığımın üzerinden hala duruyor kurudu çok güzel olmuştu demişti ooof ofben gerçekten çok seviyordum bi arkadaşım filanda yok tüm günümü onla geçiriyordum artık o yok günlerim çok boş geçiyor az önce kuzeniyle konuştum başkası mı var hayatında diye daha konuşmadım ama erayla bidaha mümkün değil demiş napmışım ona dedim anlattıkları doğruysa kız haklı dedi ne anlattı dedim daha cevap atmadı işi varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?