Sevgililer Gününe Özel Mekanlar İstanbul 2014

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sevgililer Gününe Özel Mekanlar İstanbul 2014
Sizler için hazırladığımız bu yazımızda, 2014 sevgililer günü gidilecek en güzel yer, 14 Şubat 2014 nereye gidilebilir, sevgililer günü istanbul gidilecek yerler hakkında bilgi verdik.

Sevgililer günü yaklaştıkça heyecan da artıyor. Sevgililer gününde İstanbulda olacaklar için alternatifler çok. Eğer hala bu özel günde sevgilinizi nereye götüreceğinize karar veremediyseniz, işte size en güzel alternatifler. Mekanlardan beğendiğinizi seçin randevunuzu yaptırın...


Günay Restoran

Ünlülerin mekanı Günay restoran sevgililer günü programıyla da göz dolduruyor. Ebru Gündeşin sahne alacağı restoranda romantik ve eğlenceli bir akşam için yerinizi ayırın.

La Maison, Çırağan

Başbaşa ve romantik bir akşam için en uygun mekanlardan biri olan La maison Çırağan size hayal gibi bir akşam geçirtmeyi hedefliyor.


Changa

Taksimde bulunan restoran iki bölümden oluşuyor. Alt katta yemeğinizi yiyip üst katta kokteylinizle ve muhteşem manzarayla geceye devam edebilirisiniz.

Suna’nın Yeri, Kandilli

Bu geceyi salaş bir mekanda geçirmek istiyorsanız sunanın yeri tam size göre. İskelenin hemen yanında yer alan mekan balık menüsüyle göz dolduruyor.


Leb-i Derya

Taksimin gözde mekanlarından leb-i derya, manzarasıyla göz dolduruyor. İster yemek yiyin ister eğlenin size kalmış.

Cibalikapı Balıkçısı

Modada yer alan mekana vapur ile gidebilir ve akşamı böyle br manzarayla başlatabilirisniz. Ardından Cibalikapıya gidip müthiş bir ziyafet çekebilir ardından Kadıköyün eğlence mekanlarında soluğu alabilirsiniz.



Raika

The marmara otelinin en üst katında yer alan mekan görüntüsü ile büyülüyor.Bu arada sevgililer gününde Raikadaki tüm menüler sevgilinizle paylaşmanız için tasarlanmış. Bu da oldukça romantik.
 


Üst Alt