Sevgililer günü 1000 kontör hediye kampanyası açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgililer günü 1000 kontör hediye kampanyası açıklama
Sevgililer günü içi turkcell 1000 kontör hediye ediyordu. Fakat kontöru hemen almadığı için birçek kişi bedava olduğunu sanıyordu. Kontöru olanda, olmayanda katılım yaptı. Buda kampanyanın bedava mı kontör karşılığında mı olduğu sorusu gündeme geldi. En nihayetinde bugün herşey meydana çıktı. Kontöru olanların hatlarından 25 kontör çekilerek bugün kullanmak üzere 1000 kontörleri yüklendi. Kontöru olmayanlara ise kontörü olmadığı için başvurusunu iptal etti.
Bir arkadaşım bunun bedava olduğunu sanıp herkese yollamış, kim bilir kaç kişi buna bakarak kontörü gitmiştir. Saygılarımla.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bende o sazanlardan biriyim :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bu konuda sizlerden özür dilerim böyle konuyu actım kontorden falan hiç bahsedilmediği halde gönderdim sadece kendimde değil herkese gönderildi kardeşim vasıtasıyle her halde ilçede herkez yaptı ve herkezin kontorü gitti (bende olmadıgından gitmedi :D)

aliorhan

aliorhan

Üye
Bende gönderdim 1000 kontur hattıma yüklendi.bunun nesi kötü anlamıyorum.25 kontur sizden alıyor ve 1000 kontur veriyor.1000 konturuda 1 gün içerisinde harcamanız lağzım sanırım.arayın arkadaşlarınızı eşi dostunuzu.harcayın konturları.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende gönderdim 1000 kontur hattıma yüklendi.bunun nesi kötü anlamıyorum.25 kontur sizden alıyor ve 1000 kontur veriyor.1000 konturuda 1 gün içerisinde harcamanız lağzım sanırım.arayın arkadaşlarınızı eşi dostunuzu.harcayın konturları.

aslında kötü bir şey değil ama herkes 25 kontör karşılığında olduğunu bilseydi isteyen yapardı böylelikle sorun olmazdı. Ama herkes bedavadan olduğunu sandı ve katıldı. Sorun ışte burda çıkıyor. Yani herkes tatlı bir süpriz yaşadı

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
haha:pro: ban 3 4 kişi çekmişti ama ilk çıktığı gün kotrol etmiştim kontorlu olduğu yazıyodu kayıt olan da önkayıt yaptırıyo 14 şubatta 25 kontorun gitceğini biliyodum bir çok arkadşaımı bu sazanlıktan kurtardım ama inanın her 3kişiden 2 si bu kampanyayı yapmıştır :) turkcell büyük vurgun yaptı hayırlı olsun:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

aslında kötü bir şey değil ama herkes 25 kontör karşılığında olduğunu bilseydi isteyen yapardı böylelikle sorun olmazdı. Ama herkes bedavadan olduğunu sandı ve katıldı. Sorun ışte burda çıkıyor. Yani herkes tatlı bir süpriz yaşadı
...... Sana katılmıyorum uaşğum çıktığı gün hatta forumda da yayınlandı :)) bakabilrisin foruma

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haha:pro: ban 3 4 kişi çekmişti ama ilk çıktığı gün kotrol etmiştim kontorlu olduğu yazıyodu kayıt olan da önkayıt yaptırıyo 14 şubatta 25 kontorun gitceğini biliyodum bir çok arkadşaımı bu sazanlıktan kurtardım ama inanın her 3kişiden 2 si bu kampanyayı yapmıştır :) turkcell büyük vurgun yaptı hayırlı olsun:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

...... Sana katılmıyorum uaşğum çıktığı gün hatta forumda da yayınlandı :)) bakabilrisin foruma

ben foruma bakmam lazım degil. net bir bilgi yoktu. birde kontorun hemen alınmaması şubhe yarattı. demek idtediğim budur . lutfen anlamadan cevepvermeyelim. :@

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Türkcell yine yapaçağını yaptı.

Mebuchadnezzar

Üye
Ya bana öyle bi mesaj gelmedi sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum

TopFury

TopFury

Üye
Bende vurgun yedim.Aslında 25 kontörle 10dk.sı bir kontörden 250 dakikam vardı.şimdi yerine gelen 1000 kontörde ise dakikasına bir kontör içiyor.Tabi bu hesapla daha yararlı gibi görünüyor ama,faydasını çıkarabilmem için 4 saatten fazla konuşmam lazım...4 saaten fazla kiminle,nası konuşacaksın ki gece yarısına kadar...Bilsem yapmazdım...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bende vurgun yedim.Aslında 25 kontörle 10dk.sı bir kontörden 250 dakikam vardı.şimdi yerine gelen 1000 kontörde ise dakikasına bir kontör içiyor.Tabi bu hesapla daha yararlı gibi görünüyor ama,faydasını çıkarabilmem için 4 saatten fazla konuşmam lazım...4 saaten fazla kiminle,nası konuşacaksın ki gece yarısına kadar...Bilsem yapmazdım...

Kampanyanın mantığına ve şekline göre sevgilinle konuşman gerekiyor ama zaten bir insan niye böyle özel bir günde sevgilisiyle görüşmek varken telefonla konuşsun ki :):)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanyanın mantığına ve şekline göre sevgilinle konuşman gerekiyor ama zaten bir insan niye böyle özel bir günde sevgilisiyle görüşmek varken telefonla konuşsun ki :):)

turkcell en fazla konuşma fırsatı verir . sizi buluşturma imkanı yok:ehe

TopFury

TopFury

Üye
turkcell en fazla konuşma fırsatı verir . sizi buluşturma imkanı yok:ehe
:ehe Hay ağzını seveyim.Ne de güzel cevap vermişsin..!:ehe
Kampanyanın maksadı o olsa da 5 saat telefonda konuşma da aşık usandırır...Ondan sonra reklama döneriz.Şöyleki:
-Napıyosun aşkım?
-HİİÇ...Sen napıyosun aşkım?
-HİİİÇ...
Ağzını yüzünü dağıtcan bunların..! :ehe

myparadisem

Üye
bende baş vurdum
ama sonra köntürüm gittiği için iptal ettim
hem 25 köntürüm geldi
hemde 1000 köntür geldi
çok tşk ederim türkcellim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende baş vurdum
ama sonra köntürüm gittiği için iptal ettim
hem 25 köntürüm geldi
hemde 1000 köntür geldi
çok tşk ederim türkcellim

bu kampanya iptal edilemiyordu nasıl yaptın. Bizde söylermisin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
:ehe Hay ağzını seveyim.Ne de güzel cevap vermişsin..!:ehe
Kampanyanın maksadı o olsa da 5 saat telefonda konuşma da aşık usandırır...Ondan sonra reklama döneriz.Şöyleki:
-Napıyosun aşkım?
-HİİÇ...Sen napıyosun aşkım?
-HİİİÇ...
Ağzını yüzünü dağıtcan bunların..! :ehe

yaa hiç sorma kıza yaptırdık beleş diye 25 kontoru aldılar üstüne üstük müsait değilde konuşamadık hem 25 kontor hemde 1000 dk duman oldu varmı bizden daha zararlısı ya :D

ahmet0649

Üye
ya ben mesajı yooladım ama 1000 kontor gelmedi kontor de gitmedi de 1000 gelseydi ii olcaktı serviste hata oluştu fln diodo

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben mi yanlış anladım yoksa turkcell kontorlerimi geri aldı

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
ata recep :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt