webplayer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dediklerin doğru bile olsa bu hitap tarzı ve konuyu buraya açman düzgün bir davranış değil...
+1
ayrıca mod arkadaşın buraya "c7 350 lira" yazması "ilgilenenler olur" düşüncesiyle açılmış bir konudur.
biraz hoşgörülü yaklaşırsanız o şekilde sayılırsınız.
Yeni Nickim ile ilk mesajım hayırlı olsun
Sakin olalım, sakinim zaten üslubumun düzgün olduğunu düşünüyorum. Ancak bu sakinlik koyun olmaya kadar da gitmesin bir forum için...
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Aktif olmadığımızı söylemişsiniz ama herhalde istatiklere bakmıyorsunuz? Kendi adıma konuşayım burada açılan tüm konuları ve yorumları okumaya çalışıyorum. Gerekli görülenlere işlem yapıyorum. Konulara gelecek olursak yanlış yerde olduğunu düşünürseniz Şikayet Et butonunu kullanabilirsiniz. Yönetime gelince de yönetimde S^3 cihaz kullanan olup olmadığınıza baktınız mı? Herkesin de symbian bilmesi gerekmez. Bu bence her sitede böyledir. Bölümle ilgilenenlerin S^3 cihaz kullanması beklenmez. Reklamlı konulara gelince de ben onları sadece sizlere faydalı olmak için açıyorum. Başka biri açsa da kapatmam. Aynı konu açılırsa tabii ki kapatıyorum. Uygulama paylaşılmışsa gerekli yere taşıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba?
Katılıyorum size.Tabi bunun için önce üyeler hakkını aramayı bilen bilinçli insanlar olmalı...
Teşekkür ederim İsa
Katılıyorum size.
Hakkınızı aramalısınız, konuşmalı, istemeli söylemelisiniz. Ama bunu bir tepki mahiyetinde değil de önce bir arz-talep ( insaniyet) ilişkisinde gerçekleştirmek en mantıklısı olur.Zira daha sonra yardımda bulunmasını beklediğiniz bir arkadaştan en geç 3 gün içerisinde bir yardım göremezseniz yakınma hakkınız gayet de yasallaşır.
'' İplememek ''deyişinize gelince bu konuda lütfen yargısız infaz yapmayalım beyler. Birçok arkadaşımız yönetim odasında üyeler için en iyisi ne olabilir diye didinip onlarca görüş alıp uyguluyoruz. Bizler için birkaç üye gitmiş kalmış pek sorun değil. Gerçekten samimi ve de içimizden (bizden) olan üyeler çok. Bütün bu koşturmaca bu yardım,yönetim; elimizden yetiğince çaba gösterimi aman üyeler kaçmasın ha diye yapılan bir şey değil.Bu bölümün yöneticisi değilim; ama her ne olursa olsun kendi adıma ve tüm moderatörler adına bir savunma mecburiyeti hissettim kendimde. Konu başlığı tüm moderatörler ve adminlere atfedilmiş nihayetinde.
Ayrıca sizlerden ricam beyler,lütfen bu tarz şikayet ya da sitemde bulundunuz diye kendinizin cezalanılacağınızı,banlanılacağınızı falan düşünmeyin. Yok böyle bir şey. Daha önce birkaç kez olabilir; ama o örnekler yalnızca dikkat çekme havalarıyla açılmış,anlamadan dinlemeden kışkırtıcı nitelikte konulardı.
Buradaki yönetici arkadaşlar zamanlarından meşguliyetlerinden feragat edip elinden geleni yapmaya çalışan kişilerdir. Kimisinin vize final sınavları olur,kimisi kız arkadaşıyla kavga eder,kimisi evle takışır,kimisinin evi soyulur,kimisinin cenazesi olur vs.. Bütün uğraşlarından beklentileri ise bir hiç.Bu durumu da yönetici arkadaşların her an burda olup konulara müdahale etmemesinden kaynaklanan düşüncenizle alakalı bulduğum için söyledim.
Yineliyorum;hakkınızdır isteyin,arayın şikayet edin.- Tabi olağan şekilde- Zaten ortada artık aksayan bir şey varsa bizler bunun farkında oluruz.
İyi Forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?