NeedLeFLuff
Üye
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum...
--Ama ekliyorum,bu site sadece mobil paylaşım forumu değildir,eğer öyle olsa konu dışı,sinema,müzik,kitap,şiir,maxicep oyunkafe gibi bölümler olmazdı..
--Ayrıca sitede ırk ayrımı yapılamayacağı gibi,siyasi parti liderlerinin de ismi verilemez ve övülemez(Tayyip Erdoğan) gibi...
--İktidarı ve muhalfeti öven sözler de sarfedilemez...ve bunlar mahsum da gösterilemez....
--Bunlar da dikkate alınsın...
;; ; +1
Originally posted by midnight+Sep 17 2005, 09:31 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(midnight @ Sep 17 2005, 09:31 PM)</div><div class='quotemain'>Originally posted by Haberci@Sep 17 2005, 09:24 PM
<!--QuoteBegin-abuvice@Sep 17 2005, 04:53 PM
ben. türk kürt vb. pkk olayları için mesajlar yolladım. buda siyasetse bilemem tabii.. herkesin fikri kendine.
[post=168281]Quoted post[/post]
Arkadaşlar burası bir MOBİL paylaşım forumudur ve bu tür (Türk,laz,Çerkez,kürt vs) sözleri kullandığımızda herkez üzerine alınıyor.bu tür söylemler çok hassas konulardır.Sizin ne anlatmak istediğinizi bir başka üye farklı algılar ve cevap verir yok yere gergin bir ortam yaratılır.Bölücü örgüt olayları vs tabii ki istenmeyen ve kimsenin tasvip etmediği şeyler ama bu tür konuları sitemizde işlememeğe özen gösterelim.Lütfen biraz daha seçici hareket edelim.Sözlerin devamında siyaset ve ırkçılık,ayrımcılık vs konular ister istemez yazılanların arasına giriyor ve üzerine lana cevap hakkı doğuyor vs vs.
Unutmayınız ve özen gösteriniz ki Forumumuz MOBİL İÇERİKLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİ, PAYLAŞIMI YAPILAN BİR FORUMDUR.Teşekkürler...
[post=168578]Quoted post[/post]
Originally posted by Caine@Sep 17 2005, 10:47 PM
soyuma sopuma asla laf ettirmem. sitede ben ve bazı arkadaşların kürt olduğunu bilip açtığımız topiclere laf uzatan bazı kişilker var ve kürtlerin tümünü aşağılayıcı bir kaç yazıyı bir kaç kez gördüm ama bundan sonra daha ağır konuşacam haberleri olsun...
ha birde bu sitede herkese saygım vardır ama allahdan başkada kimseden korkum yoktur. anlayan anladı umarım :rolleyes:
[post=168637]Quoted post[/post]
Originally posted by serdaronlinenet+Sep 17 2005, 10:55 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(serdaronlinenet @ Sep 17 2005, 10:55 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Caine@Sep 17 2005, 10:47 PM
soyuma sopuma asla laf ettirmem. sitede ben ve bazı arkadaşların kürt olduğunu bilip açtığımız topiclere laf uzatan bazı kişilker var ve kürtlerin tümünü aşağılayıcı bir kaç yazıyı bir kaç kez gördüm ama bundan sonra daha ağır konuşacam haberleri olsun...
ha birde bu sitede herkese saygım vardır ama allahdan başkada kimseden korkum yoktur. anlayan anladı umarım :rolleyes:
Originally posted by Caine+Sep 17 2005, 10:59 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Caine @ Sep 17 2005, 10:59 PM)</div><div class='quotemain'>Originally posted by serdaronlinenet@Sep 17 2005, 10:55 PM
Originally posted by Caine@Sep 17 2005, 10:47 PM
Sevgili Caine burada ırk ayrımı yapan herkesi kim olursa olsun kınarım bu konuda destekçinim.Bu ülkede yaşayan bu ülkeye sırt çeviremez.Yalnış anlama Türk'te,Kürt'te,Çerkez'de,Arap'ta,Laz'da kim olursa olsun bu ülkeye ihanet eden ölümü en acı şekilde haketmiştir
[post=168645]Quoted post[/post]
valla kardeşim sen onu ayrım yapanlara söylersin... bende bu olmaz ve arkadaş dediklerimdede olmaz. başka insanlar nasıl bu ülkenin evlatları ve sahipleriyse bizde o kadar belki de daha fazla sahibiyiz ve bekçiyiz buna emin ol ;
[post=168652]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by midnight@Sep 17 2005, 10:59 PM
Bu ülkeyi seven herkkes kardeştir....Çanakkaleyi hatırlayın kurtuluş savaşını hatırlayın.....Terörist harici herkes bizim kardeşimizdir...Her ırktan hain vardır bu ülkede unutmayın....
--Nerede bir yalaka var karşısında biz varız...Sonuna kadar mücadele edeceğiz. 8)
[post=168653]Quoted post[/post]
Originally posted by midnight@Sep 17 2005, 11:04 PM
Madem bizim mesaj ikinci kere editleniyor,bize sataşan mesaj da editlensin...
--Biz kimseden korkmuyoruuz,SAĞIR SULTAN DUYSUN........ 8)
[post=168660]Quoted post[/post]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?