Sevdiklerin ACABANEREDE merak etmiyor musun?

Sponsorlu Bağlantılar

mrtaxy

Üye
    Konu Sahibi
Sevdiklerin ACABANEREDE merak etmiyor musun?
Aile bireylerinizin, arkadaşlarınızın yada iş çevrenizdeki kişilerin yerlerini gerçek zamanlı olarak ACABANEREDE hizmeti ile öğrenebileceksiniz…

Acabanerede servisi nedir ?
Acabaneredeye kayıt olan Turkcell kullanıcılarının konum bilgilerini SMS, WAP, WEB ile paylaşılmasını sağlayan bir servistir.

Kimler kullanabilir ?
Turkcell hatlı aboneler ve cep telefonunda SMS, WAP özelliği olan herkes bu servisten faydalanabilir.

Servise kayıt olduğumda herkes benim nerede olduğumu görebilecek mi?
Hayır mümkün değildir...
Kayıt işlemini tamamlamayan, davet ve ekleme taleplerine cevap vermeyen bir kişinin cep numarası kullanılarak konum sorgusunun alınması mümkün değildir.

Acabanerede servis ücreti nedir ?
Kayıt işlemleri ve bilgi mesajları ile yapılacak bütün işlemler ücretsizdir.
Servise kayıtlı olmanız yada kayıtlı kaldığınız süre içerisinde her hangi bir abonelik zorunluluğu yoktur, aylık olarak hattınızdan otomatik bir ücret çekimi/kontör düşümü söz konusu değildir.
Web'den veya sms ile sadece sorguyu yapan kişi 2 SMS / 4 Kontör ile ücretlendirilmektedir.
Konumu sorgulanan kullanıcılar herhangi bir ücret ödemezler.

Nasıl kayıt olurum ?
Servise ücretsiz kayıt olmak için, KAYIT yazın 5255'e gönderin.

Turkcell 5255 kısa mesaj numarası üzerinden sunulan konum sorgulama servisini kullanmak için ilk olarak KAYIT olmanız gerekmekte, ücretsiz kayıt olmak için KAYIT yaz 5255’e gönder. Servis size kayıt işlemini tamamlamanız için onay mesajı döndürecektir, gelen mesaja EVET yaz 5255’e gönder. Servisin size atadığı rumuzu değiştirmek için kendinize bir rumuz belirlemeniz gerekmektedir (Önek: GAMZE34), seçtiğiniz rumuzu RUMUZ boşluk belirlediğiniz rumuzu yazarak 5255’e gönderin (Örnek: RUMUZ GAMZE34). Bu adımları tamamladıktan sonra konum bilgisini öğrenmek istediğiniz aile bireyleri, arkadaşlarınız veya çalışanlarınızın da aynı şekilde yukarıdaki adımları tamamlamaları gerekmektedir.

Sevdiklerini listene DAVET et; Konum bilgisini öğrenmek istediğin kişileri servise KAYIT olmasalar dahi izleyebilirsin. Nasıl mı? Tek yapman gereken sevdiklerinin DAVET talebini kabul etmesi. Davet talebin onaylandıktan sonra hem servise kayıt olacaklar hem de size konum bilgilerini sorgulayabilmeniz için paylaşım izni vermiş olacaklar.

Ben konum bilgimi davet gönderdiğim kişilerle paylaşmak istemiyorum sadece onları izlemek istiyorum diyorsanız yapmanız gereken sorgulamak istediğiniz kişiler KAYIT, ONAY ve RUMUZ işlemlerini tamamladıktan sonra size rumuzlarını bildirmeleri ve sizinde onlara EKLE talebi göndermeniz gerekmekte. Böylece sadece siz onları sorgulayabilir konumda olacaksınız. Ben listemdeki bir kişiyle konumumu paylaşmak istiyorum diyorsanız rumuzu bilinen kişiye PAYLAS talebi göndermeniz yeterli olacaktır.

Tüm bu işlemlerden sonra artık konum sorgulaması yapabiliriz. Nasıl mı? Tek yapmanız gereken NEREDE boşluk sorgulamak istediğiniz kişinin rumuzunu yazıp 5255’e göndermek (Örnek: NEREDE GAMZE34). NEREDE ile yaptığınız her konum sorgusu 2 SMS / 4 Kontör ile ücretlendirilir.

-

• Beğen
Tepkiler: al10847, Mr-Trojan ve Praetor

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Fazla merak iyi değildir.

arslansem

arslansem

Üye
Güzel bişey valla :)

colaturka14

Üye
gayet güzel bir servis belki bir gün işimize yarayabilr.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
:pro: luzumsuz bi servis eğer o kişi sana yalan konuşuyosa bırak naparsa yapsın :)

pampilo

Üye
Çok faydalı, bir o kadar da zararlı bir servis :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sevgililerinizi gizli gizli ekleyin :islik

darülmendep

darülmendep

Üye
Güzel bir servis. Teşekkürler

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bu servisi en çok sevgilimin nerede olduğunu öğrenmek için kullanıcam :)

yunuslp

Üye
servis çok iyi lazım olabilir

al10847

Üye

Üst Alt