sevdiğiniz temaya istediğiniz ikonu koyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sevdiğiniz temaya istediğiniz ikonu koyun
arkadaşlar bilen bilir bilmeyenler için 2 tema var birini ikonu diğerinin arka planı güzel
siz c/resource/skin egirip temaların mbm dosyalarını değiştirip istediğiniz temaya istediğiniz ikonu koymus olursunuz bu yontem yükset boyutlu temalarda işe yaramaya bilir oyüzden olmazssa yıne aynı yerlerine koyun yada yedekte bulunsun sonra temanızdan olmayın
not : buişleri yaparken telefonun orjinal temasını seçinki oynama yaptıgımız temalar boşta olsun
sistem kullanılan temaların değişikliğini yapmaz
ben yaptım çok güzel oldu:oke:

• Beğen
Tepkiler: lockefekan, Oğuzhan, mayflowers ve 4 diğerleri

korsantv94

korsantv94

Üye
Bilgi için sapl...

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Paylaşım için Teşekkürler

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Sağolasin

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
mesela ben arka windows 7 temasının aynısını arka plan rengi siyah olacak ama menuleri renkleri mavi yerine nokiadaki orjinal kırmızı yani red olsun bunu nasıl yapabilirim ?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
mesela ben arka windows 7 temasının aynısını arka plan rengi siyah olacak ama menuleri renkleri mavi yerine nokiadaki orjinal kırmızı yani red olsun bunu nasıl yapabilirim ?

hocam okadar degil sadece mevcut iki tema üzerinde oynaya biliyoruz oda hepsinde olmuyor
sen windows 7 li tema bul kur sonra nokia iconlu baska tema bulup onuda kur ve yukarda anlattıgım sekilde uygula uyumlu olursa çalısır

iyi forumlar

by_samci

by_samci

Üye
teşekkürler :)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

iyi forumlar

Εthnic

Εthnic

Üye
1 telefonun hackli olmasi gerekiyordur herhalde yoksa resource klasorunde oynama yapamazsin.
2 temalarda iki temel dosya vardir bir tanesi mbm ikincisi mif dosyasi. genellikle tema ikonlari mif dosyasinda arka plani ise mbm dosyasindadir. bu durumda senin yontemin gecerlidir fakat cogu temada bu durum farklidir. tema arkaplanida mif dosyasinin icindedir. boyle temalarda bu yontem sokmez. onun icin cok daha uzun ve karmasik bir yol izlenmesi lazim.. kisaca mif in icindeki svg uzantili arkaplanin degismesi lazim. oda cok zahmetli. ve bazi temalarin bazi iconlarinda bozulma yaptigi icin ugrasmaya degmez...
ama hackli telefonlar icin senin yontemin cok iyi tabi degistirmek istedigin tema dedigim turdense..
tesekkurler...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
1 telefonun hackli olmasi gerekiyordur herhalde yoksa resource klasorunde oynama yapamazsin.
2 temalarda iki temel dosya vardir bir tanesi mbm ikincisi mif dosyasi. genellikle tema ikonlari mif dosyasinda arka plani ise mbm dosyasindadir. bu durumda senin yontemin gecerlidir fakat cogu temada bu durum farklidir. tema arkaplanida mif dosyasinin icindedir. boyle temalarda bu yontem sokmez. onun icin cok daha uzun ve karmasik bir yol izlenmesi lazim.. kisaca mif in icindeki svg uzantili arkaplanin degismesi lazim. oda cok zahmetli. ve bazi temalarin bazi iconlarinda bozulma yaptigi icin ugrasmaya degmez...
ama hackli telefonlar icin senin yontemin cok iyi tabi degistirmek istedigin tema dedigim turdense..
tesekkurler...

sizin gibi konuya hakım uyeler zaten işi biliyor ve ayrıca bu s60v3 cihazlar için anlatmıstım bu yöntemi ama tabi v5 lerde durum biraz farklı tema dosyaları private klasörüne atıyor sonuç olarak gayet iyi özetlemişsiniz anlattıklarınız dogru yardım için teşekkür

iyi forumlar

Εthnic

Εthnic

Üye
rica ederim ben tesekkur ederim

Onur Saka

Onur Saka

Üye
sagol yegen.

mayflowers

Üye
neywallah baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt