yavuzkaraca
Üye
bu duruma en uygun resim bu
Seviyorsan konuş) çok doğru
ama sen konuşmuyon ki
ama sen konuşmuyon ki
ama sen konuşmuyon ki
Dünyanın sonu değil yahu nereye kadar içinde tutcan söyle gitsin
aynı şeyi 3 sefer yazmayaydın ya. Protesto mu bu yaptığın....ya uygun vakitte sadece çok sevdiğini söyle başka da birşey yapma.sonra zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir
yarın öbür gün o kız sevgili yaptığında ve seninle de tanıştırdığında o zaman ne halt yiyecen .o Daha mı iyi .
yarın öbür gün o kız sevgili yaptığında ve seninle de tanıştırdığında o zaman ne halt yiyecen .o Daha mı iyi .
Bak onu düşünmemiştim
Bak onu düşünmemiştim
Karıştırmayın aklınıKız da seviyorsa niye başka bi sevgili bulsun? Eğer acele edeceksen sana karşı olan hislerini öğrenmekte acele et. Atağa geçmek için erken
- - - Eklendi - - -
Yardımcı olalım derken aklını karıştırdık iyi mi
arkadaşım erkek bekler ama bu gibi durumlarda kız beklemez fazla uçar gider.geç kalırsan o zaman sadece arkasından bakarsın öyle bön bön
Evet ya kız seviyorsa biraz moral verin depresyona girecem abi sende olmasan moral veren yok
Görüşlerinize saygılıyım ben kendi yaptığımı söyledim olumlu sonuç aldım bir ay sonra 2 yıl olacak benim
- - - Eklendi - - -
Bu kadar mı kolay depresyona girmek? Kız ne zaman gelecek İstanbuldan? Geldiğinde onun seninle ilgili ilişki konusundaki düşüncelerini öğrenmeye bak
- - - Eklendi - - -
Hemen seviyorum deme sabırla bekle. Daha da yorum yapıp aklını daha fazla karıştırmak istemem
Abi 5 aydır bisi söyleyemedim zatenıstanbuldan 1 hafta sonra dönecek
5 ay bekledin yani. Yavaştan kurcalamaya başla öyleyse. Daha önce de söyledim herşey sende bitiyor biz burada ne yapsak boş. Amacının ciddi olduğunu söyledin vazgeçme sakın ! Ümitsiz olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?