Sevdiğim kıza farklı şekilde teklif ettim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohooo kız dünden razıymış panpa
hayırlı olsun

Tepkiler: 'Patron

Elektr0

Üye
Hayırlı olsun Patron

lan kızın pc'sinin markası ne göremedim dell mi ne o ya

valla panpa çok sevindirik oldum yani ne biliyim benim hiç sevgilim olmadı lan ağlayacam gözlerim doldu

hayırlı olsun arkadaşım Allah sizlere tüm sevgili olanlara ayrılık acısını tattırmaz inşallah... duygulandım yine ya :S ama fikrin güzel kendimi toparladıktan sonra(toparlayabilirsem tabi) yeni rüzgarlara yelken açarsam bu yöntem aklımda olur denerim ilerde belki... pfff kafam çok bozuldu ya

he yaw ben de duygulandım lan yaş aktı gözümden yeminle
bize de denk gelir mi ki panpa (burada yazarlar sevgili bulmuş olan panpalarından teselli bekliyor)

Tepkiler: jigsaw_54

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sizle aşk konuşulmaz,markasına bakıyor ya
Onemlı değil boşver prens
Çok sağol kardeşim . Senınde halınden ınan anlıyorum ama şunu soyleyım uzulmemeye çalış çunkı geçecek ınan bana. ondan hatıraları yok et ve slow muzık dınleme benden oneri.
he yaw ben de duygulandım lan yaş aktı gözümden yeminle
bize de denk gelir mi ki panpa (burada yazarlar sevgili bulmuş olan panpalarından teselli bekliyor)
Ya kardeşim takmayın dıyorum. bana biranda çıktı valla hiç anlamadım sızınde çıkar elbet ama biraz da kendı şansınızı yaratmaya bakın

Çok sağol kardeşim . Senınde halınden ınan anlıyorum ama şunu soyleyım uzulmemeye çalış çunkı geçecek ınan bana. ondan hatıraları yok et ve slow muzık dınleme benden oneri.

öyle yaptım arkadaşım dediklerini de inan elimden geldiğince yapıyorum bazen onu görmek bile istemiyorum ama facebook profil resmimde hala ikimizin resmi var(imzamda face profilim var) ben değiştirmeyi düşünmüyorum kendisi girip değiştirsin diyorum ne şifremi ne ilişki durumumu ne resmimi hiçbirşeyi kaldırmadım değiştirmedim geçicek biliyorum üzülmemeye çalışıyorum benden de bi çok şey koptu ama ah o anılar...bazen aklıma geliyor kendimi engelliyorum ama arada engelleyemiyorum o zaman tüm günüm berbat oluyor hele rüyamda gördüysem o günü saymıyorum her neyse senin mutluluğunu baltalamıyayım kendimi de tutamıyorum nerde kimi bulursam anlatıyorum işte sebepsiz anlatıyorum kimsem yok yapayanlızım :S umarım heeeeep mutlu olursunuz kendimi geçtim artık başkaları üzülmesin istiyorum

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Halini anlıyorum kardeşim ama neyapalım . Eğer ımkansız değilse elınden gelenı yap.Ama birdaha olmaz diyosan hatıraları yoketmeye bak yoksa daha çok üzülürüsn..

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hayırlı olsun. Kalp kalbe karşıymış demekki

Utku

Üye
hayırlı olsun

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sağolun

Masha

Üye
Hayırlı olsun

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkur Ederım Aslı.

kardeş yazı on numara fakat cümle ağır olmus ilk etapta mevzuya bırden dalma bence yazıyı değiş benımle varmısın cıkarmısın
benımle arkadas olurmusun gıbı kabul ettıgınde bı sure cık gez sınema falan sonra taaruza başla

adına çok sevindim kardeşim bende şuanda birinden çok hoşlanıyorum biliyorumki o da benden...
Şuan birbirimizi tanıyoruz yarın öbür gün inşallah sevgiliyiz çok mutluyum çokk kalbim sanki fırlıcak gibi oluyo onlayken
seni çok çok iyi anlıyorum

Tepkiler: 'Patron ve qirL1903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...