Sesli asistan Cortana, Android ve iOS'a geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sesli asistan Cortana, Android ve iOS'a geliyor!
Microsoft'un sesli asistanı Cortana, Haziran ayında her iki sisteme de geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre Cortana, Haziran ayında Android ve iOS için indirmeye hazır hale getirilecek. iOS kapalı bir sistem olduğu için her özelliği iOS'ta çalışmayacak ancak Siri'nin Türkçe dil desteğine sahip olduğunu göz önüne alırsak Cortana'nın Siri'nin gerisinde olduğunu söyleyebiliriz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Android tarafında ise Cortana'nın tüm özelliklerinin çalışması için root erişimi gerekeceği söyleniyor. iOS için önümüzdeki hafta, Android için Haziran sonuna doğru gelecek.

Ekli dosyalar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ben Cep Genele baktım direk çünkü Android ve iOS'uda içeriyor konu. WP'de konusu olması saçma W10 ile bilgisayarlara da gelecek çünkü.

ersncak42

Üye
Afedersiniz ama microsoft bundan sonra 'nah' telefon satar.bu nasıl saçmalık daha kendi sistemine gelmeden diğer sistemlere vermesini akıl almıyor.zaten oyun uygulamaların çoğu yok geleceğide yok.lumia almak için hiçbir sebep yok bundan sonra hatta söyleyelim de windows 10 felan uğraşmasınlar.anca yok stabil yok hızlı diye geçiniriz artık oyun uygulama yok ki uçak gibi olsa ne yazarr

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yukarıdaki yoruma katılıyorum zaten bi numaraları yok bi de var olan özelliklerini rakip sistemlere getiriyorlar. Bir de Android telefonlara boot edilebilen bir W10 üzerinde gizliden çalışmalar yürütülüyor. Yani sanırım belli başlı Android modellerin hepsi Windows 10 da kullanabilecek hem de ücretsiz, eyw kendine rakiplerden müşteri çekmek istiyorlar ama bu sistemin ters tepmesi çok daha büyük bir olasılık nasılsa bizde de aynı sistem olacağından W10'u beğensek bile geçmeyiz Android kullanıcıları olarak yani telefonda mevcut olacak. Neyse konuya dönersek Windows'tan gene kötü bir hamle şaşırtmadı

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bir firma kendi kullanıcılarını bu kadarda kendinden nefret ettirebiliyorsa helal valla.
Apple hiç siri'yi androide veya wp'ye getirir mi? Başka bir şey verir ama o vereceği şeyi forum kuralları nedeniyle yazamayacağım.
Skype desen, OneNote desen, Onedrive desen, Office desen onu desen bunu desen ne dersen de hiç bir ms uygulaması androiddeki veya iosdeki kadar iyi değil. Bir firma bu kadar aciz olabilir mi ya.
Cortanaya bakın görün androidde ve ios'de daha çok dil destekleyecek ve daha iyi olacak.

Geçen Hyperlase çıkarttılar vay be wp'yi kamera yönünden bir adım öne geçirebilecek bir şey dedim demez olaydım.
Adamlar direk androide vermişler. Açtım mağazayı birde ne göreyim telefonum desteklenmiyor. Ne diyeyim wp can gerisi heyecan diyorduk ve Ms sağolsun gözümüzü açtı. Artık neyin heyecan neyin patlıcan olduğu çok açık. Geliştirici olsam nah wp'yi desteklerdim bu kadar.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Gelsin deneyelim. Siri'nin yanina bile yaklasamaz bence (Ingilizce icin konusuyorum)

Üst Alt