Ses sistemlerini seven warmı??

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
jbl ın anfı war bı tane golf un bırınde de ondan bahsedıyom butub bagajı kaplıyo anfı dusun!!!

ibrahimcay1

Üye
h**** cuss butun bagajm1 bu adam pazara gidince torbalar1 nereye koycak???? :PP :PP

serseri32

serseri32

Üye
bizde 2 hafta önce arkadaş opel aldı 2005 model ve gittik bide punch rockford bas aldık amfiyle ama bağlatamadık bağlamak için 200ytl para istiyorlar ama kabloda dahil.

RockFord Fosgate

Üye
cok para baglatmayın sakın rokforun kendı kablosu bıle daha ucuz en fazla 60 a baglatırsın ben ucretsız baglattım dusun!!!

eeANTi

eeANTi

Üye
ya kardeşim bu ne ya bırak bukadarda abrtı olmaz arabada 2 küçük hoparlör birde buffur yeter ya :P

ka hakkatten adamlar biliyorlar zevki ya abicim şimdi o arabayla ne hava atılırdı şöyle ışıklar caddesinde bide şöyle yavaş gidecen yirmiyle gitsen yeter !!! :artı: :artı:

harika kardeş nerden buldun bu resimleri kardeş

RockFord Fosgate

Üye
yavas gıdencem sonra bı anda yuklenecen sonra gene yavaslıcan yuklenecenkı arabanın hızlı oldugu anlasılsın :scooter:

ibrahimcay1

Üye
izmir 2. var ses sisteminde golf bilonmu RockFord????????

35 nbr 60 bizim okula geldi yer salland1 walla....

RockFord Fosgate

Üye
walla ben cenkın eskı type r ını bılıyom 2 387 lıkle superdı en ıyı oydu!!!

ibrahimcay1

Üye
yok olum benm dedigi bska ya golf manyakt1 amaççç....ç...

RockFord Fosgate

Üye
grı renkse bılıyorum bızım burada oturuyo!!!!

serseri32

serseri32

Üye
Originally posted by ibrahimcay1@Jun 3 2005, 01:48 PM
izmir 2. var ses sisteminde golf bilonmu RockFord????????

35 nbr 60 bizim okula geldi yer salland1 walla....
[post=71984]Quoted post[/post]​

ben biliyom o arabayı süper bişey.(gri renk olanını)

RockFord Fosgate

Üye
walla zender body kıt war standart lant tek 38 lık war onumu dıyonuz gırne caddesınde duruyo o team aksoy stıckerı war!!???

ibrahimcay1

Üye
hay1r olum aliagada oturuyo ama arabay1 gostermek için gelio adam dehset bi_i butun okul salland1k herif gelince savas c1kt1 sand1m....:)

RockFord Fosgate

Üye
walla ben bılmıyom onu sen guzel dıyosan ıyıdır:)

Quattro

Quattro

Üye
Allah allah merak ettim şimdi arabayı Golf ha :rolleyes:
hiç dikkatimi çekmedi olum ibo geldiği zaman çek telle fotosunu koy burayada bakalım nasıl bişiymiş...

RockFord Fosgate

Üye
hosgeldın quttro kardes hakkaten ha ıbo cek koy!!!

ibrahimcay1

Üye
hosgeldin Quattro olum arabay1 yakalarsam cekicem super olcak...

doukan1989

Üye
Alman arabalari akustik konusunda 1. siniftir. Eger guzel kurulmus bir sistem warsa cok guzel sallaniyo ortalik :D

RockFord Fosgate

Üye
bır hosgeldınde doukanıma meraba!!!:)alman arabaları hakkaten ıyı ya!!ama pahalı:(

ibrahimcay1

Üye
sanada hos geldin doukan alman arabalar1 suspansiyonundan kaynaklan1o heralde....

Üst Alt