Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses sistemlerini seven warmı??
Sponsorlu Bağlantılar
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
Ses sistemlerini seven warmı??
arkadaşlar hadi azcıkta ses sınırlarını aşalım ilk photo benden ve ayriyetten benim sistemim bu inanmayanlar için yanında photo çekebilirim
kusura bakmayın beceremedim üstte üstteki resim bu
:artı: :artı:
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
alın size bitanedaha ama bu arabanın önü daha güzeldi :'( (hepsi bi kareye girmiyoki
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
böyle göründüğüne bakmayın sub woffer bi wurdumu insanın içine içine işliyodu yaww :P
sarkmaz
Üye
güzel ben 5+1 ile idare ediyorum yetiyor komsular şikyetci ondan bile yılmaz arkadaşım senin sistem olsa direk atarlar valla güzelmiş ama iyi dinlemeler
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
bizim ew müstakil sarkmayan kardeşim merak etme sen!!
gerçi bende son ses açamıyom korkudan
sarkmaz
Üye
yeni yasa ile 50 milyonda cezası var ona göre
..::Riddick::..
Üye
bende severim ses sistemini. ama komşumun iyiliği için arabada olanı tercihimdir zira yönetici alt katta oturuyo
Yılmaz sen napmıssın beayavvvv ufak bi sinemada yok o kadar hoparlor : tv de büyük olsa tamam olcak ;
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
yerim cezasını ya ew müstakil diyom sen yasa diyon:P bekleyin arkadaşlar yenileri geliyor gerçe yarınızdann fazlsı rüyanızın en tatlı yerine ama ben maxicepi daha cıvıl cıvıl yapmak için uğraşıyorum:P
sarkmaz
Üye
müstakil olsun belgrad da diilsin demi :P yanında berinde başka ev yokmu o sistemle 50 metre ötedeki hoplar :müzik:
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
buralarda beni tanırlar sorun çıkmaz yani merak etmeyin şimdi tek tek ekliyom arkadaşlar ayrılmayın
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
yılmass_
Üye
Konu Sahibi
sayın bakalım kaç sub-wooffer waarr
sarkmaz
Üye
Originally posted by yilmaz891@May 30 2005, 01:33 AM
sayın bakalım kaç sub-wooffer waarr