Ses sistemlerini seven warmı??

Sponsorlu Bağlantılar

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by RockFord Fosgate@May 30 2005, 08:52 PM
yok ya cokmez bısey olmaz fuar nasıldı yenı fuar tunıng fuarı manyak arabalar wardı haberde gordum gıdemedım bu sene gecen sene gıtmıstım tabı ızmırden kolay degıl:((
[post=68733]Quoted post[/post]​
ya iyiki gelmemişsin hiç güzel değildi çok çok çok daha farklı bekliyodum geldiğine değmezdi!!

RockFord Fosgate

Üye
hadı yaaa cok guzel muzık sıstemlerı fılan wardı haberde gozterdı okcu dızayn fılan hepsı wardı!!!

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by RockFord Fosgate@May 30 2005, 09:08 PM
hadı yaaa cok guzel muzık sıstemlerı fılan wardı haberde gozterdı okcu dızayn fılan hepsı wardı!!!
[post=68763]Quoted post[/post]​
ya zaten tektir edersinki "oto & ses" konusunda okcu bir numara şahsi fikrim modifiye konusunda "paşa tuning" hiç fena değil
zaten haberlere aldanmanın bi anlamı yok !! benim fikrim çok dolu bi fuar değildi ben sabah girer akaşm çıkarım diye umuyodum sadece "1 hall" du o yüzden en kasmış halim olarak 1 saat gesdim artık standakiler yinemi sen gözüyle bakıyolardı:P

kaxma

Üye
abı bunlar super otesı adam dayanmaz bunlara

ibrahimcay1

Üye
cus be bende zatn migren var kafam1n dibinde ama bobreklere kadar vururdu super olurdu...

Haberci

Haberci

Üye
Fuara ben de geldim haber amaçlı ama yilmaz891 arkadaşımın dediği gibi 10-15 dk kayıt yaptım.Çok az bi katılım vardı.Modifiye ise birkaç stand da vardı,Ses sistemleri ağırlıklıydı.ve diğer bölümler de aksesuarlardı.Yani ben de umduğum gibi bulamadım.Hatta giderken,nasıl çıkacağımızı düşünüyordum.Ama düşündüğüm gibi çıkmadı.Çok güzel, manyak şeyler ne diyeyim :) Birisinin görüntüsünü sesin açık olduğunda hoparlörlerin hareketini yakın alayım dedim ama öyle bir basınç varki yanına bile yaklaşamadım sesi kısmak zorunda kaldılar öyle çektim :)Gelenlerin çoğu zaten mankenleri çekmeye gelmişler :) diyebilirim ki mankenler otomobillerden daha çok ilgi gördüler. :D

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Haberci@May 30 2005, 11:16 PM
Fuara ben de geldim haber amaçlı ama yilmaz891 arkadaşımın dediği gibi 10-15 dk kayıt yaptım.Çok az bi katılım vardı.Modifiye ise birkaç stand da vardı,Ses sistemleri ağırlıklıydı.ve diğer bölümler de aksesuarlardı.Yani ben de umduğum gibi bulamadım.Hatta giderken,nasıl çıkacağımızı düşünüyordum.Ama düşündüğüm gibi çıkmadı.Çok güzel, manyak şeyler ne diyeyim :) Birisinin görüntüsünü sesin açık olduğunda hoparlörlerin hareketini yakın alayım dedim ama öyle bir basınç varki yanına bile yaklaşamadım sesi kısmak zorunda kaldılar öyle çektim :)Gelenlerin çoğu zaten mankenleri çekmeye gelmişler :) diyebilirim ki mankenler otomobillerden daha çok ilgi gördüler. :D
[post=68981]Quoted post[/post]​
ya gitmemin %40 nedeni mankenlerdi ama ne görüyüm mankenler yok denecek kadar azdı(aslında wardı ama anlayın işte "siyah vicudu saran elbise, mini etek vs vs vs) yoktu hayal kırıklığına uğradım :vur: :vur: :vur: :P

yılmass_

yılmass_

Üye
    Konu Sahibi

korkmayın arkadaşlar sadece BASIYOOOOoo

hyucek

hyucek

Üye
Originally posted by yilmaz891@May 30 2005, 11:48 PM

korkmayın arkadaşlar sadece BASIYOOOOoo
[post=69022]Quoted post[/post]​

ya bu supemiş yaa.

RockFord Fosgate

Üye
yanı ıyıkı ızmırden gıtmemısım buyuk degılımıos demekkı pasa tunıng ıyı hakkaten ama ben muzıkte okcu modıfıyedede parca olarak btg dıs aksam body kıt fılan olarak temellı servısı tek gecerım

doukan1989

Üye
Okcu zaten kalitesini laguna ve civic te gosterdi. Rockford senin lagunayi da dosesek ya boyle yazda gezerdik gum gum seklinde :D

RockFord Fosgate

Üye
zaten gezıyoz ama o laguna farklı bı olay araka koltuk yok ama o kotu:((

doukan1989

Üye
Benim honda icin planim 2 adet jvc amfi ve jvc g 12 inc subwoofer 1000w

RockFord Fosgate

Üye
yeter zaten bende 38 lık war jbl bana yetıyo ama 2 tane 38 lı ken ıdealı bence anfı olarak gene jbl ama crown serısı olacak:)

ibrahimcay1

Üye
yaw RockFord Fosgate bulusal1m senlede su lagunaya bakim yaw ben bende bizim jipe takt1rcam ne kadar gider????

BEN odicemde!!!!

RockFord Fosgate

Üye
walla bızım arabaya 2mılyar harcadık muzık sıstemı ıcın cok pahalı degıl ama teyp almazsan 1000 mılyara cıkar!!

doukan1989

Üye
JBL crown un mono serisi war bi golfun arkasinda wardi. 4 tane 5000w gt4 subwoofer i kendi basina besliyor. ama boyut olarak pek uygun bir amfi degil :D

ibrahimcay1

Üye
kac inc?

RockFord Fosgate

Üye
bılıyorum abı ya butun bagajı kaplıyo kocaaamannnn anfı ben once adamlar yapmıs zannettım ama orjınalmıs!!!

ibrahimcay1

Üye
olum RockFord ben anlamad1m len brz geriyimde neyden bahsedionuz....

Üst Alt