ses sistemi ve hoparlör önerileri

Konu Sahibi
ses sistemi ve hoparlör önerileri
hadi arkadaşlar bana yardım edin ne alıcağımı bilmiyoorum

OGu2HaN

Üye
pioneer veya aiwa veya sony alabilirsin

CoYoTe®

Üye
Ucuz Bişey İstiyosan...Sony'nin 600 YTL'lik Setleri Var İçinde DVD'de Var..Seste 240 Watt Civarı Sanırım

Speedy

Üye
Dostum bütçene ve ne için aldığına bakar bu iş.Fİlm izlerim ben hastasıyım dersen 5+1 seçiceksin odana yayıcaksın ama benim müzikle işim olur dersen o zaman 2.1 yani 2 kanal net ses için stereo derim.Budurumda 500 Ytl civarına hem film hemde müzik için sadece 22 kglık bassı olan bir sistem logitech z5500 tavsiye ederim .Apartmanda oturuyorsanız ama tercihiniz olmasın 4 bir yandan komşularla papaz olmaktasınız benim gb işin esprisi gerçekten güzel bir sistem araştırabilirsiniz...

Konu Sahibi
saolun arkadaşlar Logitech 5+1 aldım

Speedy

Üye
Hayırlısı olsun iyi dinlemeler

creative hiç bir şeye degişmem ama almıssın güle güle kullan

benim telefon ses ayarları olmuyor ben o şifreyi yapıyorum olmuyor

eren6523

Üye
creavtie den vazgeçme derim ama almışşsın hayırlı olsun

kralxxx

Üye
5+1 sony mi creative mi logitec mi alayım hem müzik hemde film açısından kaliteli olsun ancak bütçem 100-130 yta le ona göre önerilerinizi bekliyorum

en güzelini söyleyim sana sansui 500 watt çıkışları war

Speedy

Üye
Logitech derim amaç film ise zaten bass açısından en iyi verim 5,1 çıkış ama müzik dinlemek ise amaç 5,1 alma derim daha iyi altec lansing gb 150 civarı müzik ses sistemleri stereo şeklinde...

Ben creative kullanıyorum::.. Ama sen çoktan almışsın::... Neyse güle güle kullan:::...

alacaksan logitech z5500 pişman olmazsın deli olursun başından ayrılamazsın