Ses kalitesini arttıran iPhone kılıfı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Ses kalitesini arttıran iPhone kılıfı


Telefon kılıfları artık akıllı telefonların vazgeçilmez aksesuarlarından birisi haline geldi. Son zamanlarda birçok farklı, çılgın telefon kılıfı karşımıza çıkmıştı. Özellikle Kickstarter'da proje olarak ortaya çıkan kullanışlı iPhone kılıflarına LED aydınlatmalı iPhone kılıfından sonra AudioGlove iPhone kılıfı da eklendi. Ancak bu kılıf diğerlerinden farklı.

AudioGlove iPhone kılıfını diğer iPhone kılıflarından ayıran özelliği ise iPhone'un standart ses kalitesini 10 desibele kadar arttırmayı vaad ediyor olması. İlk izlenimlere göre bunu başarıyor da. iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 ve iPhone 4S ile uyumlu çalışan kılıfı AudioGlove'un kendi internet sitesi üzerinden iPhone 4 ve iPhone 4S sürümünü 24,99$'a iPhone 3G ve iPhone 3GS sürümünü ise 34,99$'a sipariş verebiliyorsunuz.

Seri üretimi için Kickstarter'da destek bekleyen proje şuana kadar 6,289 dolar destek toplamış. 30,000 dolar hedefine ulaşması için 39 günü kalan projenin kısa sürede bu kadar destek toplaması, projenin hedefine ulaşmasının uzun sürmeyeceğinin habercisi.


[video=youtube;Z-Hg-TCm43I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z-Hg-TCm43I#t=156s[/video]
(teknokulis)
 


Symbianize

Symbianize

Üye
Benc mantik hiparlor altta ya kilifin acik olan yerine carpip cok ses cikiyor mesela e250 ye elimizi koyardik cok ses ciksin diye onun gibi bir mantik
 
MrTech

MrTech

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
O nasıl kılıf öyle yahu :hmmm Bu arada haber için teşekkürler :tebessüm:
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm
 
belonni_nike

belonni_nike

Üye
Adamlar eksikleri bulup yapıyorlar abii :alkis
 
cyber

cyber

Üye
iyi birşey :)
 
xPaSHax

xPaSHax

Üye
tıcarette sınır yok bence gereksız ama
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt