Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriSes güncellendi ama ?
Sponsorlu Bağlantılar
lost68
Üye
Konu Sahibi
Ses güncellendi ama ?
Lumia 525 Ses güncellendi ama bir sorun var sese girince direk ekolayzır geliyor gidiyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yasiiin97
Üye
520'de de oluyor o büyük bi ihtimal bit sonraki güncellemeyle birlikte ekolayzır ayarları eklenicek sisteme.
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.
csH
Üye
aynı sorun bizde de çift tıkla uyandır ayarında vardı kısa bir süre görünüp kayboluyordu
turbocore
Üye
8.1 Betada Ekolayzır Gelcek Buna Sadece Şu Söylenebilir Gösteripte Vermemek Gibi Bişey
sanane ile gönderildi
yasiiin97
Üye
Black güncellemesi gelmeden önce dokun ayarlarına girdiğinde çift tıkla uyandırma görünüp gidiyordu güncellemeden sonra çift tıkla uyandırma geldi.
MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.
lost68
Üye
Konu Sahibi
Gösteriyor ama kullandırtmıyor
skynet
Üye
Nokia'nın bu huyuna uyuz oluyorum :/
Ankesörlü telefondan gönderildi.
Makale_Helvetia
Üye
gelen sadece birkaç yeni eko ayarı o kadar..değişen başka birşey yok. hala kendi ayarımı kullanıyorum..ama bana ses seviyesi de biraz artmış gibi geldi
4MaGuS
Üye
şuan bende de bazı programlarda yapıyor ancak ayarlar kısmında hiç denk gelmedin sorunun ne oldugunu tam olarak bilmiyorum bir süre sorna düzeliyor belki rest atınca düzelebilir ben genelde programlardan kaynakalrıyor sanıyordum ama bir şey diyemiyecem bende
maydinmaydin
Üye
Bende şimdi ses güncellemesi yaptım ancak sesi kısmam müzik sesine etki etmiyor. Ses ayarını 30'dan 0'a indiriyorum ama müzik yine en yüksek sesten çalmaya devam ediyor!
Bende şimdi ses güncellemesi yaptım ancak sesi kısmam müzik sesine etki etmiyor. Ses ayarını 30'dan 0'a indiriyorum ama müzik yine en yüksek sesten çalmaya devam ediyor!
Başka müzik açınca da aynı sorun yaşandı ancak telefonu kapatıp açınca düzeldi.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
kursat99
Üye
O bende de oluyordu eskiden. Son 2 haftadır hep olmaya başladı. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama 3 saat sonra falan tekrar başlıyor. Hafıza kartına da format attım ama olmuyor, hep oluyor yine.
kamil5028347
Üye
bende de olmaya başladı sesi güncelledikten sonra ses kısılmıyor