kaygisiz43
Üye
Servisle Ilgili Birkaç Soru
Telefonumu aylardır servise göndereceğim yok güncelleme ile karşıya ses gitmeme sorunu halledilecek filan denildi hepsi yalan çıktı hala devam ediyor aldığım günden beri bu sorun var.Birde gdr3 betayı yüklerken netin kesilmesi sonucu güncelleme eksik yüklendi bu yüzden telefonum güncellemediğim yada eski yüklediğim programların hiç birini açmıyor ve gdr3 deki özellikleride kullanamıyorum x ile kapatmak dışında.Şimdi bir kaç sorum var Bunlara cevap bulursam telefonumu hemen göndereceğim
1)Kütahyada kvk servisi kapandı o yüzden kargo ile göndericem.Peki bu ne kadar yararlı olur?Telefonum gittiğinde servis kargo ile geldiği için bakar mı?
2)Telefonuma sürüm yüklenicek bunun için para almazlar herhalde değil mi?
3)Birde Karşıya ses gitmeme sorunu yüzünden tekrar para istemesinler?Bir arkadaşta şebeke bulamama sim kartı okumama sorunu varmış ana kartı değiştirip göndermişler benimkinde ise sim kartı okuyucusunu değiştirip ücret aldılar garanti dışı dediler daha aldığımın 4.günü göndermiştim.Bu yüzden karşıya ses gitmeme sorununu gene bana yüklerlerse bu benim için çok kötü olur.
Birde merak ettiğim birşey var kasa değişimi için illa önemli birşey mi olması gerek yoksa oraya not düşersek yaparlar mı?
Şimdiden teşekkür ederim bana yardımcı olmak isteyenlere
1)Kütahyada kvk servisi kapandı o yüzden kargo ile göndericem.Peki bu ne kadar yararlı olur?Telefonum gittiğinde servis kargo ile geldiği için bakar mı?
2)Telefonuma sürüm yüklenicek bunun için para almazlar herhalde değil mi?
3)Birde Karşıya ses gitmeme sorunu yüzünden tekrar para istemesinler?Bir arkadaşta şebeke bulamama sim kartı okumama sorunu varmış ana kartı değiştirip göndermişler benimkinde ise sim kartı okuyucusunu değiştirip ücret aldılar garanti dışı dediler daha aldığımın 4.günü göndermiştim.Bu yüzden karşıya ses gitmeme sorununu gene bana yüklerlerse bu benim için çok kötü olur.
Birde merak ettiğim birşey var kasa değişimi için illa önemli birşey mi olması gerek yoksa oraya not düşersek yaparlar mı?
Şimdiden teşekkür ederim bana yardımcı olmak isteyenlere