Servisle Ilgili Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Servisle Ilgili Birkaç Soru
Telefonumu aylardır servise göndereceğim yok güncelleme ile karşıya ses gitmeme sorunu halledilecek filan denildi hepsi yalan çıktı hala devam ediyor aldığım günden beri bu sorun var.Birde gdr3 betayı yüklerken netin kesilmesi sonucu güncelleme eksik yüklendi bu yüzden telefonum güncellemediğim yada eski yüklediğim programların hiç birini açmıyor ve gdr3 deki özellikleride kullanamıyorum x ile kapatmak dışında.Şimdi bir kaç sorum var Bunlara cevap bulursam telefonumu hemen göndereceğim
1)Kütahyada kvk servisi kapandı o yüzden kargo ile göndericem.Peki bu ne kadar yararlı olur?Telefonum gittiğinde servis kargo ile geldiği için bakar mı?
2)Telefonuma sürüm yüklenicek bunun için para almazlar herhalde değil mi?
3)Birde Karşıya ses gitmeme sorunu yüzünden tekrar para istemesinler?Bir arkadaşta şebeke bulamama sim kartı okumama sorunu varmış ana kartı değiştirip göndermişler benimkinde ise sim kartı okuyucusunu değiştirip ücret aldılar garanti dışı dediler daha aldığımın 4.günü göndermiştim.Bu yüzden karşıya ses gitmeme sorununu gene bana yüklerlerse bu benim için çok kötü olur.
Birde merak ettiğim birşey var kasa değişimi için illa önemli birşey mi olması gerek yoksa oraya not düşersek yaparlar mı?

Şimdiden teşekkür ederim bana yardımcı olmak isteyenlere :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1) KVK artık bakmıyor. Telefonunuzu Teleservice'e vermeniz gerekiyor.
Eğer Kütahya'da Teleservice şubesi yoksa önce iletişim kurup sonra ilgili birime kargolamanız gerekecektir.

2) Muhtemelen garanti kapsamı içinde kabul edilir. Telefonunuza yeni yazılım yüklenir ve ücret talep edilmez.

3) Karşıyaya ses gitmeme sorunu maalesef çoğu Lumia 920'de var. Dahili mikrofonlar sanırım birbirini engelliyor ya da düzgün çalışmıyor. Gönderirken mutlaka mikrofonların değiştirilmesini talep edin.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
1) KVK artık bakmıyor. Telefonunuzu Teleservice'e vermeniz gerekiyor.
Eğer Kütahya'da Teleservice şubesi yoksa önce iletişim kurup sonra ilgili birime kargolamanız gerekecektir.

2) Muhtemelen garanti kapsamı içinde kabul edilir. Telefonunuza yeni yazılım yüklenir ve ücret talep edilmez.

3) Karşıyaya ses gitmeme sorunu maalesef çoğu Lumia 920'de var. Dahili mikrofonlar sanırım birbirini engelliyor ya da düzgün çalışmıyor. Gönderirken mutlaka mikrofonların değiştirilmesini talep edin.

Teşekkür ederim özgür abi.Herkez teleservice den şikayetçi peki sizi önerebileceğiniz hani burası biraz daha iyi diyebileceğiniz bir yer varmı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkür ederim özgür abi.Herkez teleservice den şikayetçi peki sizi önerebileceğiniz hani burası biraz daha iyi diyebileceğiniz bir yer varmı?

Resmi servis olarak sadece Teleservis bakıyor sanırım.
Aksilikler ve hizmet kötülüğü biraz şans da olabilir.

Ben de önümüzdeki günlerde ses sorunu yüzünden vermeyi düşünüyorum.
Bu defa mikrofonların değiştirilmesini talep edeceğim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Resmi servis olarak sadece Teleservis bakıyor sanırım.
Aksilikler ve hizmet kötülüğü biraz şans da olabilir.

Ben de önümüzdeki günlerde ses sorunu yüzünden vermeyi düşünüyorum.
Bu defa mikrofonların değiştirilmesini talep edeceğim.
Umarım senin cihazıda benimkinide sorunsuz şekilde yaparlar haftaya göndermeyi planlıyorum Bi arayıp konuşayım o zaman dediğin gibi abi

fedata

fedata

Üye
güncelleme işini kendinde halledebilirsin nokia software update ile..ama illa ses sorunu rahatsz ediyorsa yolla servise.ki çok basit illa bi kvk noktasına ihtiyaç yok yöneticininde dediği gibi teleservice maltepe adresine içinde sorunu belirten bi not bırakıp yolla cihazı.biraz bekletiyorlar orada malesef ben 15 güne yakın bekliyorum kargo süresi fln da dahil :S

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden kaynaklı sorunu yenilerde paylaşılan güncelleme ile halloldu fakat bi türlü telefonu göndermek için müsait olamıyorum.Bi anlamda telefondan kopamıyorum :)

fedata

fedata

Üye
oyle valla aniden karar vermek lazim.bende birden yolladm telefonu ama cok ozledim yeri belli oluyor keratanin :D

Üst Alt