servis yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anılsümbül

Üye
    Konu Sahibi
servis yok
öncelikle sayfanıza yeni katıldım sayfanızda buna benzer bi sürü konu açılmış ama hiç biri benim sorunumla aynı değil şöyle anlatıyım

benim dayım almanyada kalıyor ve almanyadan iphone 3g getirdiler ve bana verdiler dedilerki biz almanyada bunu yaptırmaya gönderdik(ne için servise gönderdiler bilmiyorum)sonra gelince servis yok yazdı filan dediler neyse dedim belki açtırırsam düzelir dedim ve vergi dairesine 100 tl vererek açtırdım turkcell timdende açtırdım ama hala servis yok diyor ve bazen çekiyor arada bir mesaj felanda geliyor ama yeniden gidiyor bide telefonu şarj etmek için masanın üstüne koyduğumda bi süre sonra elime alınca turkcell 1 diş çekiyor hemen geri gidiyor nereye baksam yok jailbreak cydia filan çıkıyor karşıma ama ben hiç birinden anlamıyorum ve biri bana dediki telefoncuya git kötü bir telefonun ımeı sini veriyorlar o zmaan çalışır dedi ben denemedim çünki benim telefonun kendi ımeı var zaten teknik servise vermek istiyorum ama ankarada applenin teknik servisi varmı bilmiyorum sizce sorun ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt