Haber Servis yok hatası gören iPhone sahipleri, cihazlarını değiştirebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Servis yok hatası gören iPhone sahipleri, cihazlarını değiştirebilir
Apple gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte, servis yok hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcılarının cihazlarını ücretsiz olarak değiştirebileceğini duyurdu.


iPhone 7 ile iPhone 6s sahiplerinin uzun süredir gündeminde olan ''servis yok hatası'' en sonunda artık bir çözüme kavuştu. Firma tarafından gelen açıklamaya göre bundan böyle iPhone 7 ile iPhone 6scihazlarını kullanıpta belirtilen hata ile karşı karşıya kalanlar, herhangi bir sorgu olmadan ücretsiz olarak cihazlarını değiştirebilecek.



Durumun sadece garanti kapsamında olan modeller için geçerli olacağını açıklayan Apple firması, garanti kapsamında olmayan cihazlar için herhangi bir değişim işleminin gerçekleştirilemeyeceğini belirtti. Firma aldığı bu karar ile birlikte eski cihaz kullanıcılarının da yüzünü güldürmeyi başaracakken, uzun süredir eleştiri oklarının hedefinde olan firma böylece artık müşteri memnuniyetini arttırmayı planlıyor.



Eğer bu modellerden birini kullanıyor ve cihazlarınızda 'Servis Yok' yada 'No Service' gibi bir hata ile karşı karşıya kalıyorsanız, bu ücretsiz değişim fırsatından yararlanabileceksiniz. A1660, A1679 ve A1780 model numaralı cihazlarda tespit edilen bu hatanın cihazlarda kullanılan herhangi bir donanımdan doğru meyana geldiği belirtiliyor.



Eğer sizde böyle bir sorun ile karşı karşıya kalıyorsanız, kesinlikle biran önce Apple ile iletişim içerisine girmeniz gerektiğini belirtelim.



Model Numarası Satışa sunulduğu ülkeler
A1660, A1780 Çin
A1660 Hong Kong, Portekiz (Makao), ABD (Virgin Islands)
A1779 Japan
Servis yok hatası gören iPhone sahipleri, cihazlarını değiştirebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


Üst Alt