services.exe hatası

Sponsorlu Bağlantılar

fabercastell

Üye
    Konu Sahibi
services.exe hatası
pc mi her açtıgımda bu hata geliyor karşıma ne yapmam lazım yardımlarınız için teşekkür ederim

DefectoR

Üye
hatanın açılımını tam olarak yazarsan daha sağlıklı olacaktır.

services.exe bulunamıyor diyorsa eğer bilgisayar açılışta bu dosyayı çalıştırmasından dolayı dosyayı bulamama hatası veriyor.

Exalans

Exalans

Üye
daha öncede karşılaştığım bir virüs ben antivir update yapıp sildim siz başaklarınıda deneyebilirsiniz

Ozan

Ozan

Admin
Ad-Aware adlı bir spy tarama programı var onunla sistemi bastan tararsan hiç sorun kalacagini sanmam, antivirüs programı kurulu oldugunu düşünüyorum tabi çünkü virüs olsa services.exe gibi bir dosyada direk uyarı vermesi gerekirdi

Ad-aware download
Kod:
http://rapidshare.com/files/48635017/Ad-Aware2007.Professional.7.0.1.5.Full.7z

recepdirik

Üye
iyi günler ben bilgisayarımdan hata raporu alıyorum ve bilgisayar kapanıyor windows ciddi bir sorunla karşılaştı ve kapanıyor diyor yeniden başlattıgımda 40 45 dk sonra tekrar aynı şekilde oluyor neden?

DefectoR

Üye
Windowsunun sistem dosyaları zarar görmüş bunun tek çözümü windowsun re-install edilmesidir ( not: format değil ;) )

Ozan

Ozan

Admin
iyi günler ben bilgisayarımdan hata raporu alıyorum ve bilgisayar kapanıyor windows ciddi bir sorunla karşılaştı ve kapanıyor diyor yeniden başlattıgımda 40 45 dk sonra tekrar aynı şekilde oluyor neden?

Sorun yakın zamanda oluştu ise,Başlat> Programlar> Donaltılar>Sistem Araçları> Sistem Geri yükleme uygulamasından sorun yokkenki en yakın tarihe geri döndürürseniz makinayı sorun çözülür

*Not: veri kaybı olabilir belgelerim ve masaüstünü yedekleyin :sn:

depresif

Üye
sistem geri yükleme yapmak eksik bozulan dosyaları tekrar alabileceğiniz anlamına gelmez
defectoruma katılıyorum
Ya format atar komple toptan temizlik yaparsın yada sistem onarımı yaparsın windows cdinle sorun çözülür
Ama bunlardan önce de bi kasanı açıp bak bakalım ramında toz yada yerinden çıkma var mı donanımlarından herhangi biri anormal şekilde ısınıyor mu arkasından ilk dediğim uygulamayı yap derim

Takipçi Satın Al

Üst Alt